Returnal PS5 product
НазадGCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5GCONGRETURNALPS5Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Впуснете се във вълнуващо приключение с видеоиграта Returnal. Влезте в ролята на безстрашната Селена и се потопете в един променящ се свят, в търсена на древна цивилизация, която е ключът към бягството. Изолирани и сами, вие се оказвате в средата на битка за оцеляване, ако загинете, вие сте принудени да рестартирате своето пътуване. 

Returnal (PS5)

Чрез безмилостния геймплей вие ще откриете, че планетата се променя с всеки цикъл, което ще ви принуди да използвате нови комбинации и стратегии. Зашеметяващи визуални ефекти от своя страна ще пресъздадат тъмната красота на разлагащия се свят, който е пълен с експлозивни изненади. Изследвайте, откривайте и се борете през едно непримиримо пътешествие, в което мистерията ще дебне всяко ваше движение

Интензивна битка – Борете се със зъби и нокти от трето лице и се впуснете в ужасяващи и експлозивни битки. Но внимавайте! Всеки път, когато бъдете победени, вие ще трябва да рестартирате вашето приключение. 

Returnal (PS5)

Вълнуващо проучване – Управлявайте внимателно своето оборудване и ресурси. Победете всички извънземни технологии, за да можете да подобрите вашите способности за следващите цикли. 

Призрачна и вълнуваща история – Съберете фрагментите от миналото на Селена, докато тя търси отговори. Изградете лична връзка с планетата, докато изследвате нейния постоянно развиващ се и разлагащ се терен. 
 
Виж още Игри за Конзоли PlayStation

Технически характеристики

Конзола:  PS5
Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: