Remnant: From the Ashes PC product
НазадGMREMNANTFROMTHEASHESPCGMREMNANTFROMTHEASHESPCGMREMNANTFROMTHEASHESPCGMREMNANTFROMTHEASHESPCGMREMNANTFROMTHEASHESPCGMREMNANTFROMTHEASHESPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Злото никога не спи. Злото никога не се колебае. Злото никога не се предава... Ние също.

Remnant: From the Ashes е шуутър от трето лице, развиващ се в един постапокалиптичен свят, превзет от чудовищни създания от друго измерение.
Изправи се срещу ордите смъртоносни врагове и епични босове, сам или редом с други играчи, за да възстановиш и възвърнеш това, което ни е било отнето.

Останките от човечеството

Светът е в хаос. Човешката раса се бори за оцеляване. Въоръжени с технологията да отварят портали към други измерения, шепа смели опълченци трябва да напуснат пределите на нашия свят, за да разкрият мистерията на нападащото зло. Събирайки ресурси, те ще трябва да подсигурят оцеляването си и да окажат съпротива на прииждащите чудовища.

Фантастични светове те очакват

Изследвай динамично генерирани светове, които се променят всеки път, когато ги преиграваш. Всеки от четирите уникални свята в играта е изпълнен с чудовищни обитатели и райони, които ще ти предоставят свежо предизвикателство при всяка игра. Адаптирай се или умри!

Събирай, подобрявай, специализирай

Преодолей сломително трудните врагове и босове и пропътувай през негостоприемните им царства. Натрупай опит, оборудване и материали, с които да създадеш мощен арсенал оръжия, брони и модификации, подходящи за всеки сблъсък.

Сила в числеността

Нападението над чуждоземните светове е опасно и оцеляването не е гарантирано. Съюзи се с други играчи, за да подобриш шансовете си. Работата в екип ще ти даде предимство, за да преминеш през най-трудните предизвикателства и да получиш най-големите награди.

Минимални системни изисквания:

  • ОС: Windows 7 / 8 / 10 64 bit
  • Процесор: Intel Core i3-7350K (4.20 GHz)
  • Памет: 8 GB памет
  • Видеокарта: AMD Radeon RX 470
  • DirectX: версия 11Виж още Игри за PC THQ Nordic

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: