Razer Naga Epic product
НазадMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICMORAZERNAGAEPICНапред

Мишка Razer Naga Epic, оптична (5600 dpi), безжична, подсветка, докинг станция, 17 MMO оптимизирани бутона, черна

  • Безплатна доставка
206.10 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Мишката за ММО игри Razer Naga Epic™ е еволюция на дизайна и функционалностите на популярната Razer Nagа. Комбинирайки своите 17 ММО-оптимизирани бутона с безжичната технология на Razer Mamba и възможности за персонализация на самия корпус, Razer Naga Epic ви дава свободата да създадете оптимална конфигурация, която напълно да отговаря на вашите потребности.


Razer Naga Epic има възможност за работа както с кабел, така и в безжичен режим. Мишката ще пасне идеално на всяка ръка независимо от размера и предпочитания захват, благодарение на трите сменяеми странични панела, проектирани от световно признатия екип по ергономика на Razer. С Razer Naga Epic ще бъдете Imba повече отвсякога!

От обикновения фен на MMO до сериозния рейдър, Razer Naga Epic™ ще ви отведе до челните места в класацията, било то в PVE или PVP.

Подобрете представянето си и с MMO-клавиатурата Razer Anansi™, за да използвате 12-те бутона на Razer Naga Epic™ заедно със 7-те модифайър бутона. Тези две феноменални оръжия за пълна доминация на гейминг-Вселената ви дават безпрецедентно ниво на контрол по време на битка.17 MMO-оптимизирани бутона - Със 17-те бутона на Razer Naga имате бърз достъп до повече способности и макрота. Драйверите на Razer Naga Epic ви позволяват лесно да подредите своите комбинации от бутони и способностите на героите си за всяка игра, като зададете произволно макро на който и да е бутон. Razer Naga Epic разполага и с приложения или интегрирана поддръжка за повечето популярни MMO-игри.(Налични за World of Warcraft™ и Warhammer Online: Age of Reckoning™, City of Heroes™ и др.)
Възножност за използване с кабел или безжична връзка - Безжичната връзка на гейминг-ниво ви осигурява по-голяма свобода на движение без загуба на контрол и точност. Възможността за работа в два режима – както с кабел, така и безжично – ви гарантира пълна надеждност дори при дълги игрови сесии.
3 сменяеми странични панела за максимално удобство - Трите сменяеми странични панела, разработени от световно признатия екип по ергономика на Razer, ви осигурява пълно удобство за различен размер на ръката или захват, с което получавате комфорт дори при дълги гейминг-маратони.Технически спецификации:

* 17 изцяло програмируеми MMO-оптимизирани бутони (12 бутона от лявата страна на мишката)
* Възможност за работа с кабел и безжично
* 3 взаимозаменяеми странични панела
* Докинг станция за зареждане и безжична връзка
* Неограничен брой профили на герои с приложения за игри
* Опция за индивидуални софтуерни приложения към MMO-игри
* Подсветка с 16 милиона цвята
* 5600dpi Razer Precision 3.5G лазерен сензор
* 1000Hz Ultrapolling™ / 1 милисекунда време за реакция
* Размер: 116Д x 77Ш x 41В (в милиметри)
* Издръжливост на батерията: 12 часа (постоянна употреба); 72 часа (нормално използване при игра)

Хардуерни изисквания:

PC или Mac със свободен USB порт
Windows® 7 / Windows Vista® / Windows® XP / Mac (OS X или по-висока)
Интернет връзка (за инсталиране на драйвери)
Поне 35MB свободно дисково пространство


Виж още Мишки Razer

Технически характеристики

Тип на връзката:  Безжична
Интерфейс:  USB
Цвят:  Черен
Размер:  Нормален
Препоръчана за Игри:  Да

Вземи на изплащане