Razer Atrox Arcade Stick product
GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1

Геймпад за Xbox One, Razer Atrox Arcade Stick, черен със зелен панел

id 75259 Код: GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1
 • Безплатна доставка
439.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане
Аркадният гейминг може да се похвали с богата история, която не веднъж е била в основата на всяка една иновация в индустрията, а в последствие винаги е оставала приятна носталгия у всеки успял да се докосне някога до нея. Хиляди часове са били прекарвани на аркадни машини, а миговете от всеки използван жетон, всяко перфектно изпълнено комбо са незабравими. Именно това усещане целят от Razer да създадат отново у теб с Arcade Stick за Xbox One.
Оригиналният Atrox аркаден стик за Xbox 360 беше изработен на базата на дългогодишно проучване, направено с помощта на професионални геймъри и цялата Razer общоност и беше изваяна до съвършенство, след като редица прототипни модели бяха подложени на интензивни тестови. Новият Atrox за Xbox One следва същите принципни, които геймърите по света обикнаха. С лесно достъпна вътрешна част, отделение за складиране достижима с натискането само на едно копче, бутони и горен панел с възможност за пълно персонализиране, правят Atrox една изключителна периферия.
Съдържайки висококачествени хардуерни компоненти от Sanwa и ергономично позициониране на бутоните, Razer Atrox Arcade Stick за Xbox One представлява връхната точка за прецизност и надеждност и е перфектният аркаден стик за сериозен гейминг на турнирно ниво.
Висококачествени Sanwa хардуерни компоненти

В основата си Razer Atrox Arcade Stick за Xbox One е файтинг стик от рунирно ниво, създаден да подсили твоето гейминг могъщество. Висококачествените компоненти от Sanwa - 8 прецизни бутона и осем-посочен джойстик, ти гарантирант че всяка атака ще се изпълнява на момента.

Подлежаща на пълна модификация конструкция

Ентусиастите в областта на модификациите ще останат очаровани от The Razer Atrox Arcade Stick за Xbox One. Вътрешността на файтинг стика е лесно достъпна, позволявайки да бъде модифицирана според желанията и възможностите на играча. Горният панел може да бъде подменан така че Atrox да придобие уникалния дизайн, който търсиш. Джойстикът и бутоните също могат да бъдят персонализиране, така че да паснат идеално на твоя стил на игра.

От тук можеш да изтеглиш темплейт за горния панел, с който да персонализираш своя Razer Atrox Arcade Stick за Xbox One!Технически спецификации

8 Sanwa бутони на турнирно ниво
Sanwa джойстик с овален връх
Сменяем горен панел за допълнителна персонализация на дизайна
Лесен достъп до вътрешната част
Напълно достъпни компоненти за лесна модификация
Структура тип „Медена пита“ за лесен монтаж посредством винтове
Място за складиране на алтернативни видове джойстици и други
Разкачащ се кабел с дължина 4mВиж още Геймпад Razer

Технически характеристики

Интерфейс:  USB
Съвместимост:  Xbox One

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

test1
 • GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1
 • GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1
 • GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1
 • GCONARAZERATROXARCADESTICKBOX1