Project Cars GOTY product
НазадGCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4GCONGPROJECTCARSGOTYPS4Напред

Project Cars GOTY, за PS4

 • Марка: Namco Bandai
 • Код: GCONGPROJECTCARSGOTYPS4Project Cars GOTY, за PS4
 • Модел: Project Cars GOTY
 • Налично във външен склад
  59.35 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Project CARS е най-автентичната, красива, интензивна и технологично напреднала състезателна игра на планетата.

  Развита, изпробвана и одобрена от общността на феновете на автомобилните състезания и шофьори от реалния живот, Project CARS представя следващото поколение състезателна симулация, която комбинира в себе си желанието на феновете и перфектния професионализъм на разработчиците.

  Създай състезател, избери между огромното разнообразие от автомобили и превключи на по-голяма предавка директно към залата на славата. Тествай своите умения в онлайн режимите на играта и се включи в седмичните състезания и генерираните от потребителите събития.

  Възползвай се от най-многобройния избор на трасета, спрямо останалите игри представители на жанра и стани свидетел на динамична промяна на метеорологичните условия и цикъла на денонощието. Благодарение на убийствено добрите визуални ефекти и поддръжката на Oculus Rift и Project Morpheus, Project CARS оставя конкуренцията километри след себе си.

  Отвъд реалността – Графика от следващото поколение, динамична околна среда, висококачествени звукови ефекти и автентично управление!
  От състезатели за състезатели – Project CARS е създадена съвместно с реални състезатели, които са участвали в процеса на разработка, давайки своето експертно мнение и знание за направата на най-автентичната, желана и дълбока състезателна игра.


  Виж още Игри за Конзоли Namco Bandai

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти и тагове: