Project Cars 2 Collectors Edition product
НазадGCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1GCONGPROJECTCARS2COLLECTORBOX1Напред

Project Cars 2 Collectors Edition, за Xbox One

  99.50 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Очаквана наличност - Зима 2017

  Project Cars 2 Collectors Edition включва:

  Играта Project Cars 2.
  Ексклузивна метална кутия.
  Модел на автомобил - McLaren 720S, мащаб 1:43.
  Книга с арта на играта - 200 стр.
  Еsports Live VIP PASS.
  Стикери.
  Колекционерска опаковка.
  Код за сваляне на дигитално съдържание:​
  Допълнителен пакет японски коли.
  Season Pass​
  Project CARS 2 e най-автентичното, красиво, наситено и изпипано в техническо отношение рейсинг преживяване, създавано към днешна дата. Направлявано, изпробвано и одобрено от сериозен екип професионални състезатели и запалени почитатели на рейсинг жанра, Project CARS 2 ти представят следващото поколение в автомобилните симулатори, като ултимативна комбинация от страстта на феновете и опитa на професионалистите. Project CARS 2 включва най-големия набор от писти, който можеш да откриеш в съвременен рейсър, плюс визия от бъдещето с революционна система за смяна на деня и нощта, перфектно реализирано управление и уникален физически модел, съобразен с богатите възможности за тунинг.

  Автентичност във всяка форма: Визия от ново поколение, динамична околна среда, обемен звук и реалистично управление. Играта е създадена от геймъри за геймъри, изпитана от про състезатели и с най - адекватния изкуствен интелект.
  Адреналинови надпревари: Изпитай уменията си на шофьор и геймър в ултимативно преживяване с приятели в изцяло обновения онлайн шампионат.
  Силата на времето: Карай без ограничение - навсякъде, по всяко време, с всяка една кола. Ден или нощ, на дъжд или слънце, времевите условия са динамични, реалистично променящи се и може да проследиш цял 24-часов цикъл.
  Рейсърът, за който винаги си мечтал: Невиждан набор от писти и превозни средства плюс отдадено на каузата онлайн комюнити, чести ъпдейти, организиране на състезателни уикенди... Ако обичаш високите скорости и рева на мощни двигатели, Project CARS 2 е игра, в която ще се влюбиш.


  Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+