Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition product
НазадGCONGPES2018PREMIUMXBOXONEGCONGPES2018PREMIUMXBOXONEGCONGPES2018PREMIUMXBOXONEGCONGPES2018PREMIUMXBOXONEGCONGPES2018PREMIUMXBOXONEНапред

Игра за конзола Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition, за Xbox One

  79.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Очаква се след Септември 2017

  Pro Evolution Soccer 2017 Premium Edition Включва следното допълнително дигитално съдържание:

  Exclusive agent за myClub.
  UEFA Champions League Agent за myCLub.
  Partner Team Agent
  4 x Start Up Agents
  10,000 GP x 10 weeks.
  Ексклузивни карти от UEFA Chamions League, колекция 2017/18
  Играта, в която се създават легенди!

  Pro Evolution Soccer се завръща и тази година с разгърнат геймплей, много подобрения, интуитивно управление, за да докаже, че това е най- добрата спортна игра и най - истинското футболно изживяване.

  Отличници в класа по геймплей! За ралистично усещане на терена, механиките на играта и скоростта на действието са преработени и подобрени. Възможността за стратегически дрибъл дава на играча повече контрол над ситуацията и изпълнение на сложни защитни отигравания.
  Real Touch + - предизвикателството във футболните игри, винаги е било управлението. Затова системата 1st Touch е базирана въз основа на физичното взаимодействие на топката с терена и отбора, и действията, които играчът трябва да изпълни.Интуитивното управление, само по себе си, не е достатъчно. То трябва да бъде и лесно. Различните футболисти притежават различни умения с топката и следва да бъдат направлявани по уникален начин. В допълнение, вече имаш пълен контрол над подаваните пасове, тяхното изпълнение и планиране, както и посрещането на топката с цяло тяло.
  Красива графика с реалистични движения. Благодарение на технологията Real Capture играчите, както и заобикалящата ги среда, са истински и живи. Какво да кажем повече - подобрения във визуализацията, магията е в малките детайли, събрани от над 20 000 отправни точки в архитектурата на стадионите. Освен дъхът на играчите през зимата, раздвижените сенки, развълнуваната публика, разпръсващата се вода, сега можеш да добавяш и татуировки по цялото тяло на футболистите.
  Онлайн co-op режим - нов режим на игра с възможност за мачове 2v2 и 3v3 . Забавлявай се с приятели и изведи отбора си на първо място в офлайн съревнование за удоволствие.
  Интерфейсът на менютата е изцяло обновен. А представянето на играчите в myClub носи тръпката на предаването на живо.
  Опцията Random Selection Match се завръща с нов облик и допълнения.
  Да създадеш твой отбор не винаги е лесно. Като мениджър в Master League ще ти се наложи да провеждаш интервюта, да трансферираш играчи и да организираш предварителни срещи. Нищо по - лесно от това с нововъведенията в механиката за трансфер и подбор.


  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти