Polar M450 BSC90055544 product
EGPSPOLARBSC90055544

Polar M450 GPS Компютър за колоездене в пакет с Heart Rate Сензор, водоустойчив, 64Mb flash памет, Bluetooth, Micro-USB

  • Марка: Polar
  • Код: EGPSPOLARBSC90055544Polar M450 GPS Компютър за колоездене в пакет с Heart Rate Сензор, водоустойчив, 64Mb flash памет, Bluetooth, Micro-USB
  • Модел: M450
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
242.74 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Polar M450

Компютър за колоездене, поддържащ всички стилове и цели. Стилен, с възможност за персонализация и високо качество на добра цена.

РАЗМЕРИ

Тегло: 51g
Дебелина: 14,0 mm
(19,4 mm със закрепващата приставка )
Размер на дисплея: 3.5cm x 3.5cm
Водоустойчив (IPX7)

ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ

Барометър с висока прецизност
Чувствителен и точен GPS
64Mb flash памет
35 часа за запис с HR, GPS и включени сензори
Презареждаща се 385mAh батерия
Батерията издържа до 16ч тренировка със сензор за отчитане на сърдечния ритъм и включен GPS

СВЪРЗВАНЕ

Лесна wireless синхронизация през приложението Polar Flow с Bluetooth Smart
Micro-USB порт за зареждане и синхронизиране на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
Устойчив на напръскване (IPX7)
Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия и PC Windows XP, 7, 8.
GPS satellite pre-loading
Съвместим с допълнителни сензори
Софтуер с възможност за обновяване
UI езици: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese

Научете повече за състоянието си с лесните вградени тестове на M450. С ортостатичния тест лесно и надеждно определяте моментното си състояние. Повтаряйте теста редовно за да научите сърдечния си ритъм и какво му влияе. Така ще успеете да нагласите тренировките си позволявайки на тялото си да се възстанови пълноценно. Пет минутен фитнес тест измерващ сърдечния ритъм в състояние на покой и при аеробна дейност отчита прогресът, който правите постепенно.

В края на сесията получавате мотивиращ анализ на ползите от тренировката и големината на натоварването за сравнение спрямо други постижения. Така винаги ще можете да фиксирате продължителността и интензивността на следващата си тренировка правилно. М450 показва също изразходените калории, съобразено с теглото, височината, пола, възрастта и сърдечния ритъм, както и времето необходимо за възстановяване.

Следете скоростта, изминатата дистанция и маршрута с вградения GPS захранен от бърза сателитна връзка. Интегрираният барометър гарантира прецизността на функциите свързани с надморската височина. Функцията Back to Start помага да намерите пътя към къщи. Най-надеждният показател за цялостното ви състояние е пулса. Следейки го вие тренирате ефективно. С допълнителни Polar Bluetooth® Smart сензори получавате още повече информация, като сърдечен ритъм, скорост, темпо на въртене и сила. M450 е лесен за персонализация. Задната част на корпуса може да се сменя с цвят отговарящ на велосипеда и екипировката ви.

СВЪРЗВАНЕ

Следете прогреса си в дългосровен план и направете задълбочен анализ на представянето си с приложението Polar Flow . М450 е съвместим с Polar Bluetooth® Smart сензори отчитащи сърдечната дейност,скоростта или темпото на въртене. Можете да се възползвате и от безплатен онлайн инструмент на Polar - cycling coach - с който лесно да създавате тренировъчни програми и да следите прогреса си. Polar м450 може да се синхронизира и със Strava през Polar Flow web service.


Виж още GPS Навигатори Polar

Технически характеристики

Тип:  За велосипед
Екран размер:  3.5x3.5 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  Bluetooth
Особеност:  Водоустойчивост
Карта:  Няма и не може да се добавя

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: