Pokemon Omega Ruby, за 3DS product
НазадGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSGCONGPOR3DSНапред

Игра за конзола Pokemon Omega Ruby, за 3DS

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  „В древни времена, в Hoenn се появили два покемона със страховита мощ.
  По- късно те били познати под имената Groudon и Kyogre.
  Когато мощният рев на Groudon огласил Hoenn, земята се надигнала и нови планини изникнали, за да променят всичко познато. Слънцето заблестяло толкова силно, че цялата земя била обгърната от непосилна горещина.
  Когато Kyogre изревал водите в моретата преляли, черни облаци обгърнали света и потоп се изсипал над всички.
  Това се случило много отдавна, в ранната човешка история. Светът бил пренаситен с енергия, тази енергия дарила Groudon и Kyogre с невероятни сили. В търсене на все повече енергия, двата покемона се изправяли един срещу друг отново и отново, и техните схватки поставяли всички живи същества в голяма опасност. Преливащи от свръхсили, подарени от енергията на природата, тяхната трансформация била наречена Primal Reversion, а хората нарекли своите мъчители Primal Groudon и Primal Kyogre.”

  Тази стара легенда има продължение, скрито в играта Pokemon Omega Ruby.
  Героят ти тъкмо се е преместил в Hoenn с родителите си. Ще започнеш своето покемон приключение твърде неочаквано със спасяването на професор Бирч (Birch). Разучавайки местността ще срещнеш лошковците от сформированието Magma, които са се впуснали в търсене на древната сила на Легендарните Покемони.
  Групата Magma иска да призове Groudon, за да пресуши океаните.
  Каква точно е тяхната цел и какво е продължението на легендата ще разбереш ако имаш достатъчно смелост и се впуснеш в търсене на истината за Мега Еволюцията.

  Впусни се в ново приключение сред красивата природа на Hoenn. Но бъди внимателен! В пещерите ще намериш тайни, описвани само в легендите.
  Преклони се пред Primal Reversion, нова, изключително могъща трансформация - покемонът преминава в своята оригинална, древна форма. Единствените покемони, които са в състояние да постигнат трансформацията са Легендарните Groudon и Kyogre.
  Доближи се с още една стъпка до разрешаване на мистерията около Мега Еволюцията, тъй като все повече покемони развиват това умение.
  Включен е нов страничен куест Delta Episode. Ще се запознаеш с Zinnia, заедно трябва да намерите начин да спрете метеора, който заплашително се спуска към планетата. Ще трябва да заловиш непознат Легендарен Покемон.  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  3DS
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти