Pokemon: Lets Go! Eevee + Poke Ball (Switch) product
НазадGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHGCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHНапред

Игра за конзола Pokemon: Let's Go! Eevee + Poke Ball Plus Bundle, за Nintendo Switch

 • Модел: Pokemon: Lets Go! Eevee + Poke Ball (Switch)
 • Марка: Други|
 • Код: GCONGLETSGOEEVEENPOKEBSWITCHИгра за конзола Pokemon: Let's Go! Eevee + Poke Ball Plus Bundle, за Nintendo Switch
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Насладете се на вълнуващо Pokemon приключение с този страхотен пакет, включващ Pokemon: Let's Go! Pikachu и Poke Ball Plus.

  Приготви се за Pokemon пътешествие до региона Kanto, заедно с твоя партньор, Pikachu, за да се биеш с други Pokemon треньори и да станеш най-добрия.

  Използвай движение за хвърляне, за да хванеш покемони в дивата природа с Joy-Con контролер или Poke Ball Plus аксесоар, които ще светят, вибрират и издават звуци, за да направят твоето приключение почти реално. Сподели твоето пътуване със семейството или с приятели в режим за двама играчи, използвайки втори Joy-Con контролер или Poke Ball Plus аксесоар. Можеш дори да се свържеш с приложението Pokemon GO, използвайки съвместим смартфон, за да донесеш покемон, открит в района на Kanto!

  Изследвай разнообразния и оживен регион Kanto, в който бродят диви покемони. Хвани ги, като истински Pokemon треньор, като прецениш движението, издебнеш подходящия момент и прецизно хвърлиш своя Poke Ball. Излез на разходка с любимия си Pokemon в твоя Poke Ball Plus! Свържи играта директно към Pokemon Go апликацията и получи покемон от региона Kanto.

  -Стани топ Pokemon треньор, докато приключенстваш заедно с Eevee!
  -Срещни различни покемони в региона Kanto.
  -Играй цялата игра с един Joy-Con контролер или използвай Poke Ball Plus аксесоара, който ще свети, вибрира и издава звуци.
  -Вземи своите покемони на разходка в твоя Poke Ball Plus.
  -Потопи се в Pokemon приключение заедно с приятели навсякъде и по всяко време на една конзола, използвайки друг Joy-Con контролер или Poke Ball Plus аксесоар.
  -Използвай Poke Ball Plus, за да се свържеш към Pokemon Go апликацията за смартфон и хвани покемон от региона Kanto.
  -Свържи Poke Ball Plus към Pokemon Go апликацията, за да хващаш покемони в истинския свят и да събираш предмети от Poke Stops, без да гледаш екрана на своя смартфон. В същото време, си носи покемони от Pokemon: Let’s Go, Pikachu! или Pokemon: Let’s Go, Eevee!


  Виж още Други

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  Екшън-приключенски
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+