Pillars of Eternity II: Deadfire OE product
НазадGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEGMTHQPILLARSOFETERNITY2DEAOEНапред

Игра Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition, за PC

  • Безплатна доставка
149.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition

Описание
Това издание съдържа:

Pillars of Eternity II: Deadfire (игра)
Три допълнения
Explorer’s Pack (предмети)
Тетрадка
Пощенски картички
Платнена карта

ЗАВЪРНИ СЕ В ЙОРА

Богът Йотас, считан за мъртъв, оживява под формата на колосална статуя и почти те погубва, сеейки разруха на всичко по пътя си. Именно на теб, Пазителят на Кед Нюа, се пада да разкриеш намеренията на Йотас и да прецениш дали да му помогнеш, или да го възпреш.
Огромен отворен свят, необятен ансамбъл от персонажи, красиви, ръчно изрисувани фонове и история, която можеш да разгърнеш по свой вкус: Obsidian Entertainment гордо представя Pillars of Eternity II: Deadfire.

СПЪТНИЦИ

Ще бъдеш придружен както от познати, така и от нови спътници в пътешествието си из Дедфайър. Някои, като преданите Идер, са с теб от чувство за личен дълг. Други, като непредсказуемите Серафен, имат собствени, загадъчни причини зад дружбата си с теб.
Pillars of Eternity II: Deadfire има нова система за взаимоотношения със спътниците, в която те не общуват само с теб, но и помежду си, в зависимост от решенията, които взимаш и преживяното в света.

ИЗСЛЕДВАЙ ДЕДФАЙЪР

Архипелаг съдържащ огромен град, огнени вулкани, страшни пирати и пусти плитчини; плавай из Дедфайър на кораба си. Не забравяй, че лутането из отворения свят, ще доведе до редица срещи, някои полезни, а други опасни. Дори можеш да попаднеш на неизвестни земи. Събери екипаж, качи се на кораба и нека вятърът винаги да бъде попътен.КОРАБИ

Верният ти кораб, Дефайънт, е основният ти способ за придвижване из отворения свят на Дедфайър. Също представлява основната ти база, както и домът на спътниците и екипажа ти.
Ще можеш да го подобряваш, да наемаш нови членове на екипажа и дори да водиш битки с други кораби посредством бойната система, специално разработена за Pillars of Eternity II: Deadfire. Натрупай богатство, и ще можеш да купиш по-големи и по-впечатляващи кораби.


Виж още Игри за PC THQ

Технически характеристики

Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти