Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01 product
Икона в кампания
TOOBPHILIPSHX807201TOOBPHILIPSHX807201

Четки за език Philips Sonicare TongueCare+, поставяне с щракване, без латекс, сдвояване в режим BrushSync, 2 бр.

Свежи предложенияПромоцията е валидна от 01-10-2020 04:10:00 до 31-10-2020 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  34.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  От четка за зъби към приставка за почистване на език само с едно щракване

  Четката за език TongueCare+ бързо трансформира вашата четка за зъби Philips Sonicare в звукова приставка за почистване на езика. Всяка четка за език се поставя с щракване върху дръжката на четката за зъби Philips Sonicare като обикновена глава на четка. Лесни за използване, смяна и почистване, тези иновативни четки за език са съвместими с всички дръжки на чети за зъби Philips Sonicare, които се поставят с щракване, така че не би било по-лесно да добавите почистване на езика към своя дневен режим на орална грижа. Четката може да се поставя на всички дръжки на четка за зъби Philips Sonicare с изключение на: PowerUp Battery и Essence.

  Достигнете с лекота до всяка част от езика

  За да почистите езика си наистина, вие трябва да можете да достигнете навсякъде. Благодарение на ергономичната си форма, четката за език TongueCare+ ви позволява да го правите с комфорт. Малката и гъвкава глава улеснява почистването на бактерията, причиняваща лош дъх във всеки ъгъл и пролука.

  Автоматично се сдвоява с дръжката на вашата четка за зъби

  Нашата интелигентна четка за зъби TongueCare+ разполага с вграден микрочип, който комуникира с дръжката на четката за зъби. Така че, когато я поставите, дръжката автоматично я разпознава и избира подходящия режим и ниво на интензивност за оптимизиране на ефективността на почистване на вашия език. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона за захранване.

  240 MicroBristles власинки за нежно дълбоко почистване

  С 240 гумени MicroBristles власинки, четката за език TongueCare+ е специално проектирана да почиства меката и пореста повърхност на вашия език. Гъвкавите MicroBristles власинки следват контура и нежно почистват около издатините и каналите за отстраняване на натрупаните бактерии и помагат за по-дълбокото проникване на нашия спрей за език Philips Sonicare BreathRx, който убива бактериите. Компактната форма ви позволява удобно да почиствате целия език.

  Почистващо средство Philips Sonicare за вашия език

  TongueCare+ е единственото почистващо средство за език със силата на Philips Sonicare, което почиства бактериите, причиняващи лош дъх, с всеки един ход. 31 000 вибрации на минута почистват замърсяванията по езика, премахват бактериите, причиняващи лош дъх, и вкарват по-дълбоко съставките, които убиват бактериите на спрея за език Philips Sonicare BreathRx. Ще почувствате езика си по-чист, а дъхът ви ще остане свеж за по-дълго време.  Технически данни

  Включени в комплекта

  Глави за четка
  2 четки за език TongueCare+

  Съвместимост

  Система на главата за четка
  Поставяне с щракване
  Подходяща за следните модели
  2 серия за контрол на плаката
  2 серия за защита на плаката
  3 серия за здраве на венците
  DiamondClean
  DiamondClean Smart
  EasyClean
  Essence+
  FlexCare
  FlexCare Platinum
  FlexCare Platinum Connected
  FlexCare+
  HealthyWhite
  HealthyWhite+
  PowerUp

  Дизайн и покритие

  Интелигентно разпознаване на главата на четката
  Да
  Цвят
  Бяло

  Материал

  Еластомер
  Без латекс
  Виж още Четки за зъби Philips

  Технически характеристики

  Тип:  Аксесоар

  Свързани продукти и тагове: