Philips SHE3555BK product
MULHPHILIPSSHE3555BK
ОписаниеТехнически характеристики
Силни ритми, мощни баси
Компактна конструкция

8,6 мм мембрани/затворен гръб
За поставяне в ушите

2 сменяеми гумени накрайника за оптимално приляганеНакрайниците на слушалките се предоставят в 2 размера за персонализирано и идеално прилягане.

Мощни баси и чист звук чрез ефективни мембраниСлушалките за поставяне в ушите Philips Vibes притежават ефективни мембрани в компактна конструкция. Те прилягат перфектно, като същевременно излъчват чист звук и силни баси.

Плътното прилепване в ухото изолира външния шумИзключително малките слушалки прилягат перфектно в ухото, като създават прилепване, което изолира външния шум.

Вграденият микрофон превключва от музика към телефонни обажданияВграденият микрофон ви позволява лесно да превключвате между слушане на музика и приемане на телефонни обаждания – лесно, за да можете винаги да сте свързани.

Вложка с форма на овална звукова тръба гарантира ергономично удобно приляганеВложка с форма на овална звукова тръба предоставя ергономично удобство, за да приляга на формата на ухото.

Подсиленият предпазител на кабела подобрява издръжливостта и свързванетоЗа по-дълъг живот на слушалките ви мек гумен предпазител между тях и кабела защитава връзката от повреда от многократно огъване.

Звук:
Акустична система
Затворена

Честотен обхват
10 – 22 000 Hz

Импеданс
16 ома

Тип магнит
Неодимов

Максимална входяща мощност
20 mW

Чувствителност
103 dB


Виж още Слушалки Philips

Технически характеристики

Вид:  В ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Черен
Тип:  Тапи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: