Philips HR7778/00, Avance Collection product
ROBPHILIPSHR777800ROBPHILIPSHR777800ROBPHILIPSHR777800

Кухненски робот Philips HR7778/00, Avance Collection, вместимост 3,4л, 12 скорости, 1300W

  • Марка: Philips
  • Код: ROBPHILIPSHR777800Кухненски робот Philips HR7778/00, Avance Collection, вместимост 3,4л, 12 скорости, 1300W
  • Модел: HR7778/00, Avance Collection
  • Код на производител: HR7778/00
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
346.25 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Philips HR7778/00, Avance Collection

Най-голямо разнообразие от рецепти с най-малко усилия
Приготвяйте домашни хлябове, сладкиши, напитки и много други

1300 W
Автоматични бутони с едно докосване
Компактна конструкция "4 в 1"
Купа 3,4 л

Двойна метална балонна бъркалка за разбиване на сметана и белтъци

Двойната метална балонна бъркалка и автоматичният бутон с едно разбиват пухкави яйчни белтъци (до 600% увеличение на обема) и идеално разбита сметана (до 200% увеличение на обема). Приготвянето на вкусни десерти никога не е било по-лесно!

Метална бъркалка за тесто за идеалното тесто за хляб

В съчетание с мощния мотор, тази метална бъркалка бързо превръща продуктите ви в топка тесто. След оформяне на тестото, иновационната бъркалка го замесва с подходящата мощност и сила, за да можете да приготвите най-вкусния хляб.

Технология PowerChop за превъзходно накълцване

Технологията PowerChop е комбинация от форма на ножа, ъгъл на рязане и вътрешна купа, осигуряваща превъзходно накълцване както на меки, така и на твърди продукти. Тя е идеална също за пюрета и месене на тесто за торти!

Автоматични бутони с едно докосване за тесто за хляб, разбиване и лед

Освен ръчното управление с 12 скорости и импулсен режим, кухненският робот Avance има и 3 автоматични бутона с едно докосване. За да ги изберете, трябва само да завъртите регулатора на позиция "ON" (ВКЛ.) и да натиснете автоматичния бутон. Тогава моторът автоматично избира правилната скорост и автоматичните импулсни функции за постигане на най-добри резултати.

Принадлежности, подходящи за съдомиялна

Всички аксесоари, включени в комплекта на кухненския робот Philips, са подходящи за съдомиялна машина. 3,4 л купа и 2,2 л кана на пасатора за порции за цялото семейство3,4 л купа и 2,2 л кана на пасатора за порции за цялото семейство
Купата XL позволява обработката на максимални обеми наведнъж, например до 7 порции супа, 7 яйчни белтъка или 1,7 килограма тесто. Освен това с пасатора с обем 2,2 л можете лесно да приготвите 5 порции шейк наведнъж.

Дискове от неръждаема стомана за едро и фино нарязване, гранулиране и рязане на картофи за пържене
Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: 1 обръщаем диск за настъргване (фино и едро) – за всички видове зеленчуци, 1 диск за гранулиране – за картофи и сирене, 1 диск за нарязване на резени – за тънки резени зеленчуци и 1 диск за едро нарязване на картофи за пържене.

Цитрус преса и центрофуга за изцеждане на 6 чаши сок с метален мрежест филтър

Този кухненски робот има и професионална приставка за изцеждане на сокове. Благодарение на свръхголемия си улей за подаване и големия патентован метален микромрежест филтър, тя може да изцеди сок до 200% по-бързо в сравнение с другите сокоизстисквачки на кухненски роботи. Патентованият филтър от неръждаема стомана изстисква всяка капка, за да ви даде повече сок. А ергономичният дизайн на уреда позволява по-бързо почистване и прибиране.

XXL 18-сантиметрови дискове за по-бърза обработка на всички продуктиБлагодарение на XXL дисковете (18 см), кухненският робот Philips ще ви осигури по-бърза работа, като ви спести време и усилия при готвене.


Виж още Кухненски роботи Philips

Технически характеристики

Тип:  Кухненски робот
Мощност:  1300 W
Цвят:  Бял

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: