Philips DryCare Advanced BHD186/00 product
НазадSESHPHILIPSBHD18600SESHPHILIPSBHD18600SESHPHILIPSBHD18600SESHPHILIPSBHD18600SESHPHILIPSBHD18600SESHPHILIPSBHD18600Напред

Сешоар Philips DryCare Advanced BHD186/00, 2 скорости / 3 температурни степени, йонизация, 2000W, 2x приставки, бял

  • Марка: Philips
  • Код: SESHPHILIPSBHD18600Сешоар Philips DryCare Advanced BHD186/00, 2 скорости / 3 температурни степени, йонизация, 2000W, 2x приставки, бял
  • Модел: BHD186/00
  • Код на производител: BHD186/00
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
104.11 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Philips DryCare Advanced
BHD186/00

Нашият сензор ThermoBalance автоматично разпознава и регулира температурата на въздуха, докато изсушава косата ви. Това постоянно регулиране предотвратява горещи зони, които създават сухота, което води до 22% повече блясък

Активна топлинна защита за лъскава здрава коса

Сензор ThermoBalance
Йонен
2200 W
По-здравословно сушене с продължително управление на температурата

Сензорът ThermoBalance е иновативна технология, която предоставя активна защита за вашата коса. Сензорът продължително измерва и регулира въздушната температура, за да осигури бързото изсушаване и здравото състояние на вашата коса. Когато сензорът ThermoBalance е включен, LED светлината се включва. Ще чувствате приятни, постоянни температурни промени: тези колебания предотвратяват образуването на горещи точки, които може прекалено да изсушат и да увредят вашата коса. Със сензора ThermoBalance вашите кутикули на космите и скалп са активно защитени от прегряване.

2200 W бърза, висока мощност при сушене

Този професионален сешоар с мощност 2200 W създава силен въздушен поток. Полученото съчетание от мощност и скорост ускорява и улеснява сушенето и оформянето на косата ви.

Хладната струя фиксира прическата ви

Задължителна професионална настройка, Хладната струя предоставя полъх студен въздух. Използвайте след оформяне, за да фиксирате и завършите прическата си.

3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол

Лесно задавайте и управлявайте настройките за температура и скорост, за да оформите идеалната прическа. Избирайте между 3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол и прецизно сушене и оформяне.

Масажиращ дифузер за увеличаване на обема и подсилване на краищата

Асиметричният масажиращ дифузер има уникална асиметрична конструкция, която следва контура на главата, за по-лесна и интуитивна употреба. Той разпределя въздушната струя в косата за по-здравословно сушене, повече обем и по-малко наелектризиране. Гумените щифтове може да се използват за масажиране и стимулиране на скалпа и придаване на повече жизненост на косата. За най-добри резултати дръжте дифузера близо до областта на темето и корените и оставете масажиращите му, текстурирани зъби да направят прическата ви по-обемна или да оформят игриви къдрици.

Технически данни

Напрежение
220 – 240 V

Честота
50-60 Hz

Мощност
2200 W

Захранване
2200 W

Мотор

Постояннотоков мотор

Дължина на кабела
1,8 м

Характеристики

Сгъваема дръжка
Не

За две напрежения
Не

Керамично покритие
Не

Подхранване с йони
Да

Дифузер
Да

Накрайник/концентратор
Да

Брой приставки
2

Халка за окачване
Да

Студена струя
Да

Включва калъф за пътуване
Не


Виж още Сешоари Philips

Технически характеристики

Тип:  Сешоар
Мощност:  2000 W
Приставка за обем:  Да
Цвят:  Бял

Свързани продукти и тагове: