Philips CD AZ328 product
AUDSPHILIPSAZ328

Описание

Слушайте музика, където и да се намирате

Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RWИзпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3")". MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звукДинамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

CD размесване/повторение, за да слушате вашата музика по ваш вкусCD размесване/повторение, за да слушате вашата музика по ваш вкус Функцията "Разбъркване/повторение" ви спасява от скуката да слушате музиката си винаги в един и същи ред. След като заредите любимите си песни в плейъра, трябва само да изберете един от режимите - "Разбъркване" или "Повторение", и вашите мелодии ще се възпроизвеждат в различен ред в съответния режим. Радвайте се на различното и неповторимо музикално изживяване всеки път, когато включите плейъра си.


Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройстваАудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музикаUSB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

Програмируем за 20 мелодии CDПрограмируемото възпроизвеждане на CD дискове ви дава възможност да слушате любимите си записи в желаната от вас поредност.

Технически данни

Аудио възпроизвеждане

Носители за възпроизвеждане : CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, USB флаш устройство
Режими на възпроизвеждане на диска : бързо напред/назад, търсене на следваща/предишна песен, повторение/разбъркване/програмиране
Брой декове : 1
Технология на касетния дек : механичен
Режими на възпроизвеждане през USB Direct : бързо назад/бързо напред, предишна/следваща песен, повторение, разбъркване, програмирано възпроизвеждане, възпроизвеждане/пауза, стоп

Възможности за свързване

Аудио вход (3,5 мм) : Да

Тунер/приемане/предаване

Обхвати на тунера : FM
Антена : FM антена

Звук

Подобрение на звука : Динамично усилване на басите, Звукова система, стерео
Регулиране на силата на звука :въртящ се регулатор (аналогов)
Изходна мощност : 2 x 1 W RMS

Високоговорители

Брой вградени високоговорители : 2

Удобство

Тип на дисплея : LCD дисплей
Тип устройство за зареждане : отгоре

Power

Електрозахранване : 220 - 240 V
Тип батерия : Размер C (LR14)
Брой батерии : 6
Напрежение на батерията : 1,5 V

Размери

Дълбочина на опаковката : 158 мм
Височина на опаковката : 275 мм
Ширина на опаковката : 326 мм
Бруто тегло : 2,4 кг
Дълбочина на главния блок : 240 мм
Височина на главния блок : 132 мм
Ширина на главния блок : 299 мм
Тегло : 2 кг


Виж още Аудио системи Philips

Технически характеристики

Тип:  CD радиокасетофон

Свързани продукти и тагове: