Philips 31155/31/PH, Hue Phoenix product
НазадHOAUPHILIPS3115531PHHOAUPHILIPS3115531PHHOAUPHILIPS3115531PHHOAUPHILIPS3115531PHHOAUPHILIPS3115531PHHOAUPHILIPS3115531PHНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Интензивна светлина Висококачествена светлина със силен светлинен източник, осигуряваща изобилие от бяла светлина за всеки момент или задача.

3D текстура за динамичен ефект Philips Hue Phoenix има специална 3D текстура, която подобрява вида му и позволява приятно разпръскване на светлината. Повърхността е покрита с шестоъгълна шарка, която улавя и отразява светлината, което създава искрящ ефект. Ефектът се променя в зависимост от зрителния ъгъл, правейки Philips Hue Phoenix динамична и привличаща погледа украса във вашия дом дори и когато светлините са загасени.

Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения Светлината влияе на настроението и поведението. Philips Hue ще ви помогне да персонализирате ежедневието си и да превърнете заниманията си в истинско удоволствие. Откажете се от сутрешното кафе и се подгответе за предизвикателствата на деня със студена, ярка бяла дневна светлина, която енергизира тялото и ума. Съсредоточете се с помощта на прецизната ярка бяла светлина. Или вдигнете крака и се отпуснете в мекия уют на бялата светлина за перфектен завършек на деня.

Димиране без монтаж С Philips Hue се наслаждавате на плавно регулиране. Нито твърде светло. Нито твърде тъмно. Идеалното осветление. Няма нужда от кабели, електротехник или монтиране

Създаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлина Създавайте подходяща обстановка според нуждите си и декорирайте дома си с топла до студена бяла светлина. Насладете се на различни стилове през цялата година, без значение дали ярката бяла светлина ще ви напомня за пролетен бриз, топлата бяла светлина – за лятното слънце, или ледено студената дневна светлина – за мразовитата зима. За тази функционалност се изисква връзка с бридж/мост на Philips Hue.

Събуждайте се и си лягайте напълно естествено Philips Hue ще Ви помогне да ставате от леглото, както предпочитате, за да стартирате деня си напълно освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева на слънцето и Ви помага да се събуждате напълно естествено, вместо да се стряскате от силния шум на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечер отпускащата мека бяла светлина ще Ви помогне да се освободите от напрежението и да подготвите тялото си за възстановяващ нощен сън. За тази функционалност се изисква връзка с мост на Philips Hue.

Интелигентен контрол, от дома или от разстояние С приложенията на Philips Hue за iOS и Android можете да контролирате дистанционно осветлението си, независимо къде се намирате. Проверете дали не сте забравили да изгасите лампите, преди да излезете от дома, и ги включете, ако работите до късно. За тази функционалност се изисква връзка с мост на Philips Hue.

Настройване на таймери за ваше удобство Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи. За тази функционалност се изисква връзка с бридж/мост на Philips Hue.

Контролирайте по Вашите предпочитания Свържете вашите лампи Philips Hue с бридж/мост и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете превключватели към системата си, за да активирате светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

Изисква мост или комутатор Свържете осветлението си Philips Hue с мост, за да го контролирате от смарт телефон или от таблет чрез приложението Philips Hue. Или контролирайте осветителните тела Philips Hue чрез превключвателя за димиране Philips Hue за включване/изключване и функционалност за димиране или циклично превключване на програми за осветление.


Дизайн и покритие
Цвят - бяло
Материал - синтетика, метал

Размери и тегло на продукта
Дължина на контура - 12,5 cm
Ширина на контура - 12,5 cm
Дължина - 14 cm
Нето тегло - 0,296 kg
Разстояние при монтаж - 10 cm
Ширина - 8,4 cm

Разни
Специално предназначено за - Всекидневна и спалня, Функционални
Стил - Съвременен дизайн
Тип - Спот осветление за вграждане
EyeComfort - Не

Технически данни
Източник на светлина, еквивалентен на традиционна лампа от - 31 W
Обща мощност в лумени на осветителното тяло - 340 lm
Технология на лампите - LED лампи, Безопасно, много ниско напрежение
Цвят на светлината - мека бяла светлина
Мрежово захранване - Обхват 220 V – 240 V, 50 – 60 Hz
Димируемо осветително тяло - Да
LED лампи - Да
Вграден LED - Да
Брой лампи - 1
Включена мощност на лампата - 5 W
Максимална мощност на лампата за смяна - 5.5 W
IP код - IP20, защита от предмети над 12,5 мм, без защита от вода
Клас на защита - II – двойна изолация


Виж още Смарт домашна автоматизация Philips

Технически характеристики

Тип:  Смарт крушка
Приложение:  Осветление
Особеност:  Умен Дом
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: