Panasonic KX-HNS104FXW product
HOAUPANASONICKXHNS104FXWHOAUPANASONICKXHNS104FXWHOAUPANASONICKXHNS104FXWHOAUPANASONICKXHNS104FXW

Датчик за стъкло Panasonic KX-HNS104FXW, за система "умен дом" за контрол в дома, външен/вътрешен обхват 300/50м, сигнал при счупване, настройка на чувствителност, разстояние на засичане 4.6м, вграден микрофон

Описание

Panasonic
KX-HNS104FXW

Датчик за счупване на стъкло Panasonic KX-HNS104FXW е допълнителен сензор за Panasonic Smart Home, който следи за специфичния звук от счупване на стъкло и известява базовата станция HUB при необходимост. Монтажът се осъществява бързо и лесно, без нужда от окабеляване и пробиване на отвори.

KX-HNK104FXW – засича счупване на стъкло
• Лесен монтаж, без пробиване на отвори
• Вграден микрофон
• DECT връзка с HUB

Кога можем да го използваме?
Датчикът за счупване на стъкло Panasonic KX-HNS104FXW се свързва безжично с HUB. Той разполага със специално калибриран микрофон, който безпогрешно засича специфичния звук от счупване на стъкло. Ако сензорът улови такъв звук, той изпраща сигнал до HUB, който от своя страна ви известява на мобилния ви телефон и задейства Panasonic сирена. През това време камерата във вашия дом започва да записва случващото се. За по-голямо удобство, вие разполагате и с възможността да видите и видео в реално време от самото събитие.

Как работи Panasonic Smart Home?
Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
• Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
• Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
• Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
• Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
• Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!

Мобилно приложение
Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.

Общи
Вид:Датчик за счупване на стъкло
Цвят:Бял
Индикация за статус:LED (червен/зелен)
Вградени сензори:Звук

Технически
Безжичен стандарт на работа:DECT
Работна честота:1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване:300 / 50 метра
Бутон за настройка / изключване:Да
Работна температура:0 - 40 °C
Разстояние за засичане:4.6 м
Настройка на чувствителност:Да
Монтаж:Открит, без нужда от пробиване

Захранване
Захранване:AA (LR6) Алкална батерия (2 x 1.5 V)
Живот на батерията:До 1 години

Размери
Размери:72 x 73 x 39 (В x Ш x Д) в мм
Тегло:76 гр.


Виж още Смарт домашна автоматизация Panasonic

Технически характеристики

Тип:  Смарт аларма
Вид:  Включващо устройство
Приложение:  Комбинирано - за Дома
Особеност:  Умен Дом

Свързани продукти и тагове: