Our World is Ended PS4 product
НазадGCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4GCONGOURWORLDISENDEDPS4Напред

Игра за конзола Our World is Ended, за PS4

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Our World is Ended проследява историята на Judgement 7, екип от млади разработчици, които работят над нов енджин, наречен W.O.R.L.D. Носейки специален хедсет, тази революционна програма променя в реално време пейзажа и заобикалящата среда. Когато Reiji, изпробва програмата по улиците на Asakusa, той забелязва нещо странно в градския пейзаж. Може ли това да е бъг или има нещо повече от това, което се вижда с просто око?

  Неговите съмнения се потвърждават, когато членовете на Judgement 7 се окaзват заклещени в капан между измисления и реалния свят. Герои и същества от предишните им игри са проникнали в света и съществува риск да се превърнат в реалност. Градът е изправен пред заплахата да бъде презаписан. Битката е неизбежна.

  Свят на границата на реалността и въображението

  Изследвай Asakusa, един от най-емблематичните квартали на Токио, докато елементите от игралния свят бавно се разкриват пред теб.

  Великолепен арт и изключителни визуализации

  Наслади се на зашеметяващи визуални ефекти и отличителен арт стил. Детайлно пресъздадената околна среда зарежда Asakusa с уникална атмосфера.

  Selection of Soul система

  Винаги когато Reiji се развълнува или разтревожи, S.O.S (Selection Of Soul) системата ще се задейства. Неговите емоции ще се излеят на екрана преди да изчезнат. Реагирай бързо, за да видиш как твоят избор ще повлияе на диалога.
  Виж още Игри за Конзоли PQube

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън-приключенски
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти