One For All URC 6440 IT1662 product
EHRCONEFORALLIT1662EHRCONEFORALLIT1662
ОписаниеТехнически характеристики
One For All URC6440
IT1662

Easy and Robusto оставя незабравимо усещане за надеждност. Гладката му и закръглена форма приляга перфектно в ръката ви. Дистанционното е изработено от висококачествени, удароустойчиви материали. Светещите и хромирани бутони му придават стил и елегантност.

Контролира до 4 устройства:
(TV, LCD, Plasma, DVD, Blu-ray, Satelite, Cable, DVB-T, IPTV, Personal/Digital Video Recorder, Amplifier, Tuner,Home Cinema System, Game console, Media center, Media player).

SimpleSet:
Тази функция ви позволява с 3 бързи и лесни стъпки да настроите вашето One for All дистанционно управление. Натиснете 'Setup', натиснете бутона за вашата марка. Това е!

SimpleSet online:
Нови модели и дори марки излизат на пазара всеки ден. За щастие вашето дистанционно ONE FOR ALL може да се обновява по интернет, като по този начин никога няма да остарее.

Директна настройка на код:
Лесна и бърза настройка, с помощта на която чрез 4 цифрен код вие можете да настроите вашето One for All дистанционно да управлява всяко устройство.

Метод на търсене:
Тази функция ви позволява да намерите кода за устройството, като сканирате всички кодове, намиращи се в паметта на вашето One for All дистанционно управление.

Самообучение:
Позволява ви да прехвърлите функции от вашето оригинално дистанционно управление. Често използваните функции могат да се зададат на бутон по ваш избор, като се използва функцията Learning на вашето устройство ONE FOR ALL.

Easy Control:
Всички най-често използвани бутони като channel, volume, navigation keys, info, guide, menu са компактно и стилно разположени на едно място за да имате по-лесен и интуитивен достъп.

Combi control:
Интелигентното управление Combi control на ONE FOR ALL ви позволява да управлявате едновременно 2 устройства (напр. да управлявате едновременно телевизор и цифров декодер - set top box) без да превключвате от режим TV на SAT или обратно.

Макрокоманда:
Можете да програмирате вашето универсално дистанционно ONE FOR ALL да подава поредица от команди с натискане на един бутон. Всяка поредица от команди, която използвате редовно, може да се сведе до едно натискане на бутон за по-голямо удобство.

Code blink out:
Какъв беше моят 'код за настройка'? Разберете кой код е настроен в момента за всяко устройство, което управлявате с вашето One for All дистанционно.

PVR функционалност:
Пълна съвместимост с телевизори поддържащи PVR функция.

Full amber Backlight:
Всички бутони ще светнат в мека оранжева светлина, благодарение на специалния сензор за движение, който реагира при допир на вашето дистационно.

Допълнителни бутони:
Volume control, Mute, Power, Menu, Teletext, AV, Guide, Info, Back, List, Transport keys, watch tv, watch movie.

• USB кабел в комплекта
• Батерии: 2 х AAA (не са включени)
• Живот на батерията: над 6 месеца
• IR обхват: ~ 15 метра
• IR честота: 0-455kHz

Модел – URC 6440
Размери на продукта 20см x 5,5см x 2,5см
Размери на опаковката 32см x 16см x 4см
Тегло на продукта 120г.
Тегло с опаковка 290г.
Баркод 8716184050190Виж още Дистанционни One For All

Технически характеристики

Съвместимост:  Универсално

Свързани продукти и тагове: