Oberon 180 2070750911 product
OOTENONAME2070750911OOTENONAME2070750911OOTENONAME2070750911OOTENONAME2070750911

Пречиствател на въздух Oberon 180, за помещения до 25m², 3 степени за скорост + нощен режим, 7-степенна пречистваща система (2 двойни филтъра + йонизатор + озонатор + стерилизираща UVC лампа), арома функция, бял

id 214733 Код: OOTENONAME2070750911
276.12 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане

Почувствайте чистотата на всяка глътка въздух!

Пречиствателят на въздух Oberon 180 разполага с 4 вида филтри, йонизатор, озонатор, стерилизираща UVC лампа и арома функция! Този уред за пречистване на въздух Ви предлага висока ефективност, циркулация на свеж въздух и почти безшумна работа!

 

7-степенна пречистваща система (2 двойни филтъра + йонизатор + озонатор + стерилизираща UVC лампа):

- Високоефективен HEPA филтър H13 - Прецизността на този филтър може да улавя прах, бактерии, плесен, вируси, алергени и др. малки частици не могат да преминат през HEPA филтъра. Този филтър премахва 99.99% от алергените и бактериите!

- Анти-бактериален филтър - Улавя и убива бактериите виреещи във въздуха

- Филтър за фото катализа - Използва се за справянето с формалдехида, амониата, бензена, TVOC, водородния сулфат и други вредни газове, които биват отделени от мебели, плакати, тапети, завеси, килими и др. Освен това фото катализата е предназначена и за стерилизация.

- Клетъчно-активен карбонов филтър - Този филтър съдържа силно активни добавки. Има възможността за добра абсорбация, както и задържането на праховите частици.

- Освобождаване на отрицателни йони - Йонизатора освобождава във въздуха голямо количество от аниони, като го зарежда с отрицателни водородни клетки. Отрицателните йони влияят положително на човешкия имунитет и метаболизъм.

- UVC - Ултравиолетова стерилизираща лампа - чрез нея пречиствателят стерилизира голяма разновидност от бактерии. Иползва се за пречистване на въздуха и може да унищожи миризми, породени от мухъл и пушек. Тя също произвежда и немалко количество от отрицателни йони, като това води до освежаване на въздуха и спира разпространението на вируси

- Озон - въздухопречиствателят отделя озон, който стерилизира въздуха като пречиства от вируси и премахва лоши миризми. Озонът е безцветен естествен газ, който се състои от три кислородни атома О3 и защитава живота на Земята от UV радиацията. Озонът е сред най-бързите и силни дезинфектанти в света като при висока концентрация във въздуха убива бактерии, вируси, мухъл, гъбички, миризми като окислява органичния материал в клетъчните мембрани на бактериите. Озонът не бива да се вдишва директно понеже дразни дихателните пътища и очите, поради тази причина по време на стерилизация в стаята не бива да има хора или домашни любимци. След стерилизация е препоръчително да проветрите помещението.

За да изберете функция „Озонатор“, моля натиснете иконата „Function” на панела, докато индикацията O₃ светне. Озонаторът автоматично ще се изключи след 1 час. Моля имайте предвид, че след като изберете тази функция е препоръчително да се върнете в стаята
след поне един час, когато функцията „Озонатор“ автоматично ще се е изключила. Ако се върнете в помещението по-рано, моля натиснете иконата “Function”, докато докато индикацията O₃ загасне и след това проветрете помещението.

* Арома функция - Отворете алуминиевия капак на ароматизатора, който е включен в комплекта. Сложете ароматизатора във въздухопречиствателя и затворете капака. По този начин, когато пречиствателят работи ще се отделя лек аромат.

 

Функцииите озонатор, йонизатор и UV лампа са самостоятелни функции, активират се от отделни бутони от контролния панел и могат да се включват/изключват по Ваше желание!

 

Спецификации:

CADR (максимален обем филтриран въздух): 180 м3/час

Препоръчителна ефективна квадратура на помещението: до 20-25 м2

Контролен панел с бутони + дистанционно управление

Индикатор за температура и влажност

3 степени за скорост на филтриране + Нощен режим

Таймер

Ниво на шум: <40 db

Лесна смяна на филтрите

Индикатор за смяна на филтъра

Препоръчителна смяна на филтри: 8-14 месеца

 

Захранване: 220-240V

Честота: 50 / 60Hz

Мощност: 39W


Тегло (Нетно): 4 кг
Размери на продукта: 32.9*17.2*H30 см
Виж още Овлажнители и Пречистватели Noname

Технически характеристики

Тип:  Пречиствател на въздух
Цвят:  Бял
Особеност:  Филтър

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
 • OOTENONAME2070750911
 • OOTENONAME2070750911
 • OOTENONAME2070750911
 • OOTENONAME2070750911