NowSignage NS-1M_01-20 product
SLCNOWSIGNAGENS1M0120

Софтуер NowSignage NS-1M_01-20 за излъчване на съдържание, 1 месец лиценз

id 219605 Код: SLCNOWSIGNAGENS1M0120
35.09 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

1. Какво представлява дигиталната реклама (Digital Signage)?

“Digital Signage” е термин, който се използва за общо наименование на най-модерния начин на комуникация, а именно:
Рекламно-информационна мрежа за разпространяване на визуална и/или текстова информация до множество близки или отдалечени точки(екрани) чрез Интернет. Тя може да бъде съставена от динамично сменящи се цифрови изображения (снимки), видео клипове, уеб страници, метеорологични данни, менюта в ресторанти, важни новинарски събития от последните минути или дни, текст или друго разнообразно рекламно или информационно съдържание.
“Digital Signage” или Дигиталната реклама, както ще я наричаме по-нататък е средство за централизирано управление на Инфосистема, подаваща едновременно една и съща или различна информация към множество отдалечени дисплеи/екрани/LED видеостени. Те могат да се намират физически в под-секции на една и съща структура (фирма), като например супермаркети, хипермаркети, автогари, гари, летища, музеи, мол-ове, ресторанти, общини, държавни учреждения, училища, университети, спортни центрове или други.
Представяме Ви решението на английската компания “NOW SIGNAGE”, която считаме за една от водещите в бранша на Софтуера за “Digital Signage”

 

 2. NowSignage / Приложения:

NowSignage предоставя най -лесната за използване Digital Signage CMS на пазара за всички вертикални пазари. Независимо дали сте търговец на дребно, корпоративно предприятие, публичен сектор или учебно заведение, можете да сте сигурни, че NowSignage ще отговори на вашите нужди.

Здравеопазване

Лесен за използване CMS за болници, приеми, аптеки...

Корпоративни клиенти

Вътрешни съобщения за офиси, корпоративни сгради и шоуруми

Tърговски обекти

Съдържание в реално време за големи улични магазини и търговски центрове с голям човекопоток

Сектор образование

Дигитални информационни табели за училища, колежи и университетски кампуси.

Индустрия

Важни съобщения и информация директно към фабриката или офисите

 

 

3. Digital Signage Софтуер - Функционалности на NowSignage

Безкрайни възможности на една ръка разстояние

За разлика от други доставчици на CMS на Digital Signage, налични на пазара, NowSignage предоставя най-добрите функции на всички потребители без допълнителни разходи. Ние получаваме обратна връзка от нашите потребители всеки месец относно функциите, които биха искали да видят в платформа и ги предоставяме на NowSignage, които внедряваме нови функции за всички потребители постоянно. По същество версията на NowSignage, която купувате днес, ще бъде „най-лошата“ версия на NowSignage, която някога ще притежавате, но цената Ви ще остане същата! Така че, независимо дали използвате тяхната първа в света интеграция с Microsoft Power BI, техните най-добри в класа си социални медийни емисии или техните IPTV функции, ние никога няма да Ви таксуваме повече от стандартната Ви лицензионна такса.

Youtube

Излъчвайте канали на живо от YouTube или споделете някои от видеоклиповете от платформата

IP Телевизия

Показвайте всяка телевизионна станция, навсякъде по света само с 2 кликвания, без допълнителни разходи

Социални Медии

Най-модерният модериран инструмент за търсене в социални медии на пазара, без допълнителни разходи

 

4. Защо да изберете NowSignage?

Лесен за използване
NowSignage е може би най-лесният за използване CMS в целия света днес, което означава, че всеки краен потребител може да бъде напълно обучен и компетентен в NowSignage само за около 30 минути. Поради това клиентите могат да се успокоят, че ако техен служител напусне или промени ролята си в бизнеса, новите служители ще могат да бъдат напълно обучени с лекота.
Софтуера има много проста функция за плъзгане и пускане, за да качите Вашето съдържание. Просто маркирайте файловете, които искате да импортирате, и да ги пуснете в зоната за качване на файлове. Така всичко, което трябва да направите, е да добавите съдържанието си в плейлист и да изберете екраните, на които искате да се показва то, не може да бъде по-просто и лесно!
Сигурен и надежден
Платформата на NowSignage се използва от някои от най-големите световни марки, затова те държат на сигурността и спазването на най-високите изисквания. Гордеем се с поддържането и прилагането на правилните и най- новите процеси на сигурност във всички аспекти на тяхната платформа.
Инфраструктурата на платформата се хоства чрез AWS на Amazon, във виртуален частен облак (VPC). Това физически предотвратява всякакви връзки, осъществяващи достъп до основните сървъри от външния интернет, като позволява само достъп в белия списък чрез балансиращия механизъм на натоварването. Това по същество намалява риска от трета страна да може да достъпи данни от Вашите бази данни или хранилище на библиотека с активи.
Превъзходна поддръжка
NowSignage е безкомпромисен, когато става въпрос за осигуряване на най-доброто в поддръжката преди и след продажбата. Всички клиенти получават следното напълно безплатно:
- Безплатно 60-минутно онлайн обучение за всички заинтересовани страни след уговорка за дата и час
- Неограничен достъп до видео-ръководства за самообучение плюс отделен акаунт мениджър, за да се гарантира, че помощта е винаги на разположение
- Поддръжка в платформата за заявки извън работно време, чрез тяхната модерна тикетинг система ще получите отговор в рамките на описаното време
- Безплатни автоматични надстройки, когато пускат нови функции и подобрения на платформата
Съвместим с всякакъв хардуер
Голяма част от доставчиците на CMS по същество принуждават потребителите да закупят определен хардуер или мултимедиен плейър, за да накарат софтуера им да работи. През 2019 г. NowSignage стана първата CMS за дигитална реклама, която е съвместима с всякакъв хардуер чрез единна кодова база. Следователно можете да бъдете сигурни, че какъвто и хардуер, медиен плейър или устройство на чип (SoC) да използвате, NowSignage просто ще работи.
Следователно, без значение на какъв хардуер използвате, Android Media Player или Browser Player, можете да сте сигурни, че вашите активи ще се показват по абсолютно същия начин на всички екрани.
Персонализирани интеграции
NowSignage има разнообразие от директни API интеграции с програми на трети страни, включително такава с Microsoft, Google и различни платформи за социални медии. Когато те разработват интеграция го правим правилно - с цялостна API интеграция.
За разлика от други доставчици на CMS, NowSignage не показват съдържание от трети страни чрез обществено достъпен URL адрес, който да наричат 'интеграция'. Те имат и ще продължат да предоставят пълни и подходящи API интеграции с надеждни възможности за вход. Това означава, че потребителите могат да бъдат сигурни, че всяко съдържание на трети страни, показвано чрез NowSignage, е напълно защитено и лично.

 
Виж още Специализиран софтуер NowSignage

Технически характеристики

Тип:  Софтуер за излъчване на съдържание

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Свързани продукти


test1
 • SLCNOWSIGNAGENS1M0120