Nitro Concepts S300 EX carbon black NC-S300-EX-BC product
НазадHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCHOSNITROCONCEPTSNCS300EXBCНапред
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Геймърски стол Nitro Concepts S300 EX е специално създаден за геймърите. Всеки стол е направен в Германия от най-добрите в индустрията умове, използвайки висок клас материали. Столовете на Nitro Concepts са удобни и същевременно стилни.

Максимален комфорт

Гейминг столът S300 EX предоставя несравним комфорт. Благодарение на вградената H.E.A.T. (Health Enhancing Adjustment Technology) система и ергономичната си форма, няма да почувствате дискомфорт дори и след продължително стоене. Изкуствената кожа е с високо качество, мека и дишаща. Това прави S300 EX идеален дори и за топли дни. Столът пристига с вградени възглавнички, които могат да се регулират.

Ергономичен дизайн

За да се представите по най-добрия начин и в най-напрегнатите гейминг сесии и турнири трябва да сте максимално фокусирани и да се чувствате комфортно. В такива моменти, ергономичната седалка на S300 EX защитава вашия гръб и предотвратява болки в него. Това намалява шанса за дългосрочни здравословни проблеми.

Свобода на персонализация

Nitro S300 EX е създаден, за да пасне на всички геймъри. Столът предлага голям брой опции за нагласяне спрямо вашите предпочитания – от наклона и височината на седалката до подлакътниците , всичко в този стол може да бъде персонализирано.

Максимално тегло: 135kg


Виж още Столове Nitro Concepts

Технически характеристики

Тип:  Геймърски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: