Nippon ECK-802 product
SCWSTNIPPONECK8022050007

Nippon ECK-802, безконтактен контролер, корпус инокс, управление на електронна брава, съвместим с всички домофонни системи

  11.88 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Nippon ECK-802

  Nippon ECK-802 е бутон за система за контрол на достъпа. Съвместим е с всички домофонни системи и системи за контрол на достъп.

  Дизайн и надеждност
  Домофонни системи Nippon следват последните технически иновации, за да предложат надеждност и сигурност за всеки дом или офис. R&D отделът ни следи най-новите тенденции в техническото изпълнение и дизайна на домофонните системи и системите за контрол на достъп. Така нашите клиенти могат да са сигурни, че получават винаги най-доброто решение, изцяло съобразено с техните предпочитания и нужди.

  Сигурност и функционалност
  Основната цел при разработването на системи за контрол на достъпа Nippon е осигуряването на сигурност и безопасност за всеки дом, семейство, офис или сграда. Автоматичното прекъсване на разговор след определен период от време гарантира, че системата никога няма да бъде блокирана от абонат, забравил домофона си отворен. Всеки клиент притежава свой собствен канал за разговор, за да защити поверителността на разговора, както и намесата на чужди лица в него.

  Управление на входната врата
  Управлението на входната врата е незаменима функция за всеки домофон, защото гарантира и повишава сигурността. Системата действа чрез управление /отключване и заключване/ на електронна брава с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност. Използването на домофони Nippon ви осигурява пълен контрол върху достъпа до дома ви. Кой и кога има достъп до вашия дом определяте само и единствено вие! Замяната на старите патрони с нови, високотехнологични заключващи механизми и употребата на магнитни (RFID) карти и чипове осигурява много високо ниво на охрана на вашата сграда, като едновременно предлага няколко пъти по-дълъг период на употреба в сравнение с конвенционалните такива.

  Общи
  Материал: Инокс

  Функции
  Управление на електронна брава:Да
  Контакт NO:Да

  Технически
  Работно напрежение:12 V
  Монтаж: Открит монтаж
  Размери:92 x 30 x 20 мм


  Виж още Устройства за контрол на достъп Nippon

  Технически характеристики

  Тип:  Контролер за една врата