Nintendo Amiibo - K.K. Slider product
GCONNINTENDOAMIIBOKKSLIDERWIIUGCONNINTENDOAMIIBOKKSLIDERWIIU

Фигура Nintendo Amiibo - K.K. Slider, за Nintendo 3DS/2DS, Wii U

  29.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Наслади се на нов начин за взаимодействие с някои от любимите си Nintendo герои и игри заедно с фигурките Amiibo.
  За да използваш amiibo всичко, което трябва да направиш е да поставиш твоята фигурка на Wii U геймпада и данните засекретени в нея ще се прехвърлят. Щом започнеш да играеш и да използваш своите amiibo фигурки, те ще се превърнат в уникални герои за твоята игра, благодарение на това, че цялата информация от нея ще бъде записана в самата фигура. Съвместимите игри, използват amiibo фигурите по най-различни вълнуващи начини, като например Smash Bros., която ще изпозлва персонажите в игра и ще ги тренира, за да станат още по-добри бойци, или Hyrule Warriors, за да ти отключи нови оръжия и екипировка.

  Очакват те множество колекции от любимите ти персонажи и Nintendo заглавия

  Super Smash Bros. колекция
  Време е да влезнеш в неповторима битка заедно с някоя от фигурките в тази серия. От Mario до Pac-Man, очакват те всичките ти любими Super Smash Bros. персонажи


  Класическа колекция
  Наслади се на едни от най-емблематичните и любими сред феновете Nintendo персонажи. Класическият дизайн на героите ще те отведе обратно в златните дни на ретро гейминга.


  Други Nintendo колекции
  Очакват те множество герои и светове заедно с amiibo фигурки от поредици като Splatoon, Animal Crossing, Xenoblade и много други. Приготви се за най-готините фигурки, които да добавиш в своята колекция.


  Виж още Аксесоари за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  2DS/3DS/WiiU
  Тип:  DLC key