Nillkin CP+ Tempered Glass Xiaomi Mi 8 Lite product
НазадPROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382Напред

Протектор от закалено стъкло /Tempered Glass/, Nillkin CP+, за Xiaomi Mi 8 Lite

 • Модел: CP+ Tempered Glass Mi 8 Lite
 • Марка: Nillkin|
 • Код: PROTFNILLKINXI382Протектор от закалено стъкло /Tempered Glass/, Nillkin CP+, за Xiaomi Mi 8 Lite
 • Код на продукта: XI382
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики

  Изработено от AGC стъкло внесено от Япония. Обработено с модернизиранатехнология за триизмерни и извити повърхности. Нашият 3D стъкленпротектор покрива целия ви екран и перфектно се слива с телефона Ви.Прецизно създаден за извития екран на телефона ви. Предоставя пълназащита от екрана от край до край.
  Стъклото след обработка с високатемпература добива твърдост 9H. Това прави повърхността почти невъзможназа надраскване, дори и с остър предмет.  Подобреното олеофобнопокритие, което осигурява защита от оставяне на пръстови отпечатъци иустойчивост на замърсяване с мазнини.

  Протектора филтрира UV лъчи иподдържа 3D докосване. Предавателната способност на светлината на HDпокритието е до 99,9% след обработката против отблясъци и няма дазабележите разлика в яркостта и цвета на екрана. Стъклото е само 0.33мм. тънко. Лесно за инсталиране и не оставя мeхурчета.
  Виж още Nillkin

  Технически характеристики

  Съвместимост:  Xiaomi
  Съвместимост Модел:  Mi 8 Lite

  Свързани продукти