NiOh product
НазадGCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4GCONGNIOHPS4Напред

NiOh, за PS4

 • Марка: Tecmo KOEI
 • Код: GCONGNIOHPS4NiOh, за PS4
 • Модел: NiOh
 • Налично във външен склад
  79.14 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  В Nioh играчите ще се потопят в разкъсаната от война Япония като William, русокос майстор на самурайския меч, с миналото на свиреп войн и богатите му познания, той е в състояние да оцелее в битката срещу демоните завладели земите на самураите. Известни като Yokai, тези демони населяват няколко опасни места, прикачвайки в сенките в засада нищо неподозиращите си жертви. Приготви се да се изправиш пред други самураи в свръхестествени битки с мечове и напрегнати задачи, предлагайки различни нива на трудност, които ще изпробват уменията, търпението и стратегията им.

  Предлагайки дълбок и оригинален сюжет, развивайки се в един от епичните периоди в Японската история в комбинация със стратегически екшън с мечове, Nioh ще изправи играчите пред изпитанието да премиен през всяка една мисия и това да си заслужава на 100%.

  Разработвана от ветераните в жанра, Team Ninja, които използват един от незавършените сценарии на режисьора, Akira Kurosawa, NiOh предлага едно ново усещане, което феновете опрделят като симбиоза между две от най-епичните поредици, Onimusha и Souls серията на FromSoftware.

  Обложката на играта не е финална и издателя запазва правото да я промени по всяко време.


  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: