Need For Speed: Heat PC product
НазадGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATGMNEEDFORSPEEDHEATНапред

Игра Need For Speed: Heat, за PC

 • Модел: Need For Speed: Heat
 • Марка: EA Games|
 • Код: GMNEEDFORSPEEDHEATИгра Need For Speed: Heat, за PC
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики

  Рискувай и бъди на върха!

  Изгради репутация си на най-добрия състезател на улицата в подземния свят на Need For Speed: Heat и надхидтри полицията, която дебне зад всеки ъгъл. Тръпката на пътя е непрестанна а нивото на адреналин е почти толкова високо, колкото скоростта която ще развиваш във вълнуващия свят на Need For Speed: Heat.

  Бъди експресивен и различен

  Need For Speed: Heat предлага огромен набор от възможности за персонализиране на колите, за да бъдеш наистина впечатляващ и разпознаваем на пътя. Модифицирай двигателя, спирачките, окачването, гумите и промени външния вид на своя автомобил според предпочитанията си.

  Изпревари закона

  В Need For Speed: Heat често ще се натъкваш на полицейски патрули из града, докато караш свободно или участваш в състезания. Полицията обаче също не обича да играе по правилата. Тя е водена от корумпиран лейтенант, който конфискува състезателни автомобили и след това ги продава. Твоята задача е да изобличиш схемата, като за целта първо трябва да се издигнеш в очите на състезателния елит в града.

   
  Виж още EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти