Navman 4000 LM  product
EGPSNAVMAN400LMEGPSNAVMAN400LM

Описание

Navman 4000 LM

Навигацията Navman 4000 LM FEU е интуитивна и лесна за използване. Тя ще ви отведе бързо до избраната от Вас дестинация. Технологията IQ Routes™ събира информация в реално време, за да предложи най- подходящия маршрут. Подобрената функция LearnMe Pro™ следи стилът Ви на шофиране, за да избере пътя според Вашите предпочитания.

Данните за пътната обстановка се променят непрекъснато. Вече няма да се налага да се притеснявате за промените в пътната обстановка, защото ще получавате безплатна актуализация на картите през целият жизнен цикъл на устройството Navman до 4 пъти в годината.

Устройствата Navman вече се предлагат с вградени в паметта база данни за местоположението на пътни камери. За моделите Navman 4000 LM FEU тази функция е безплатна през първите 3 месеца.

Технологията, използвана за оптимизиране на изчислените маршрути SmartRoutes™ използва база данни с информация, събрана от милиони шофьори и има способността да наблюдава и да запазва информации за стила на шофиране на водача, като предлага персонализирани пътища в зависимост от вашите предпочитания (LearnMe Pro™).

С помоща на Lane Guidance™, вие винаги ще бъдете в правилната лента за завой, което е много полезно в натоварен трафик в днешно време. Приложението Spirit разполага с реалистичен 3D изглед на разклоненията, които съответстват на основните пътни знаци. Това ви дава повече време да се ориентирате и предвидите, това което следва след дадено кръстовище или изход.
Благодарение на предварително инсталираните интересни точки(POI) като магазини, ресторанти, хотели, бензиностанции, банкомати, клубове, летища, гари и т.н. можете лесно да намерите желаната от вас дестинация при нужда.

Идеален за вашите екскурзии. Сега можете да опознавате и да се ориентирате безпроблемно на непознати места, докато се разхождате пеша.

Navman идва с мощен Trip planner, който ви позволява комфортно да планирате пътувания на домашния си компютър чрез NavDesk или директно на устройството, където можете да зададете няколко точки, да дадете приоритет за оптимизирани маршрути, като има възможност за предварителен преглед на маршрута в режим на симулация.

Помощ при паркиране
Тази функция показва списък на паркинги в радиус от 1 км и е изключително полезна, когато се намирате на непознато място.

Карти на цяла Европа – Full Europa Tele Atlas®
Списък с предварително инсталирани карти на: Албания, Андора, Австрия, Белгия, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Холандия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Великобритания, Молдова, Монако, Черна гора, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Турция, Украйна, Унгария, Ватикана.
* Покритието е различно за всяка държава

Touch Screen 4,3’’/10,92 cm
Щедрият размер на дисплея на устройството ще ви помогне да разглеждате по-подробно маршрута, избягвайки по този начин задънени улици и внезапни промени в посоката на движение.

Слот за MicroSD карта
Разширете паметта на вашето устройство като добавите MircoSD карта

Hardware
Processor type Mstar 800 MHz
GPS Chipset High performance SE4150L
Touchscreen
Color display yes
Display resolution 480 x 272
Display size 10.9cm (4.3")
Width (mm) 119
Height (mm) 80
Depth (mm) 14.5
Weight (gr) 136

Software
Lifetime Map Updates
Road Speed limit information
Spoken street names (TTS)
Lane Guidance
SmartRoutes™
3D Junction Views
LearnMe Pro™
Pedestrian Mode
Trip planner
Near Me
Find My Car
Tunnel guidance
Truck Mode Optional (1 Month Free Trial)
Виж още GPS Навигатори Navman

Технически характеристики

Тип:  Автомобилнa
Екран размер:  4.3" / 10.9 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  USB
Особеност:  Няма
Карта:  Европа

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: