Микровълнови фурни

Филтри dole

Order by Table
Order by List

 1. Микровълнова фурна Gorenje MO20A3X, електронно управление, 800W, чернаМикровълнова фурна Gorenje MO20A3X, електронно управление, 800W, черна  193.62 лв
 2. Микровълнова фурна Samsung MS23K3515AK/OL, електронно управление, 800W, 23л. обем, чернаМикровълнова фурна Samsung MS23K3515AK/OL, електронно управление, 800W, 23л. обем, черна  208.37 лв
 3. Микровълнова фурна Samsung MG23F301TAS/OL, с грил, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна/сиваМикровълнова фурна Samsung MG23F301TAS/OL, с грил, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна/сива  239.63 лв
 4. Микровълнова фурна Samsung MS23K3513AK/OL, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, чернаМикровълнова фурна Samsung MS23K3513AK/OL, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна  204.92 лв
 5. Микровълнова фурна Crown CDMO-2069, механично управление, 700W, 20L обем, 6 степени на мощност, бялМикровълнова фурна Crown CDMO-2069, механично управление, 700W, 20L обем, 6 степени на мощност, бял  148.49 лв
 6. Микровълнова фурна Gorenje MO20E1S, механично управление, 800W, 20 л. обем, 5 нива на мощност, сребърнаМикровълнова фурна Gorenje MO20E1S, механично управление, 800W, 20 л. обем, 5 нива на мощност, сребърна  189.98 лв
 7. Микровълнова фурна Finlux FDMO-3085DIGS, електронно управление, 1000 W, 30 л. обем, 5 степени на мощност, иноксМикровълнова фурна Finlux FDMO-3085DIGS, електронно управление, 1000 W, 30 л. обем, 5 степени на мощност, инокс  276.21 лв
 8. Микровълнова фурна Samsung GE83X/BOL, с грил, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна/сиваМикровълнова фурна Samsung GE83X/BOL, с грил, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна/сива  279.86 лв
 9. Микровълнова фурна Bosch BFL634GS1, за вграждане, електронно управление, 900 W, 21 л. обем, 5 степени на мощност, иноксМикровълнова фурна Bosch BFL634GS1, за вграждане, електронно управление, 900 W, 21 л. обем, 5 степени на мощност, инокс  1216.71 лв
  1286.01 лв
 10. Микровълнова фурна Bosch BFR634GS1, за вграждане, електронно управление, 900 W, 21 л. обем, 5 степени на мощност, иноксМикровълнова фурна Bosch BFR634GS1, за вграждане, електронно управление, 900 W, 21 л. обем, 5 степени на мощност, инокс  1216.71 лв
  1286.01 лв
 11. Микровълнова фурна LG MS2042D, електронно управление, 700W, 20 л. обем, чернаМикровълнова фурна LG MS2042D, електронно управление, 700W, 20 л. обем, черна  169.47 лв
  178.51 лв
 12. Микровълнова фурна Amica AMGF20E1GB, с грил, електронно управление, 700W, 20L обем, 5 степени на мощност, чернаМикровълнова фурна Amica AMGF20E1GB, с грил, електронно управление, 700W, 20L обем, 5 степени на мощност, черна  180.08 лв
  189.00 лв
 13. Микровълнова фурна Tesla MW2030MB, механично управление, 700W, 20 л. вместимост, 5 степени на мощност, бялаМикровълнова фурна Tesla MW2030MB, механично управление, 700W, 20 л. вместимост, 5 степени на мощност, бяла  140.29 лв
 14. Микровълнова фурна Tesla MW2030MW, механично управление, 700W, 20 л. вместимост, 5 степени на мощност, бялаМикровълнова фурна Tesla MW2030MW, механично управление, 700W, 20 л. вместимост, 5 степени на мощност, бяла  157.89 лв
 15. Микровълнова фурна Whirlpool MWP 201 SB, електронно управление, 700W, 20 л. вместимост, сивМикровълнова фурна Whirlpool MWP 201 SB, електронно управление, 700W, 20 л. вместимост, сив  197.01 лв
 16. Микровълнова фурна LG MH6565CPS, с грил, електронно управление, 1150W, 25 л. обем, иноксМикровълнова фурна LG MH6565CPS, с грил, електронно управление, 1150W, 25 л. обем, инокс  368.90 лв
 17. Микровълнова фурна LG MH6535GIH, електронно управление, 1150W, 25 л. обем, бялаМикровълнова фурна LG MH6535GIH, електронно управление, 1150W, 25 л. обем, бяла  274.86 лв
 18. Микровълнова фурна LG MH6336GIB, електронно управление, 1150W, 23 л. обем, чернаМикровълнова фурна LG MH6336GIB, електронно управление, 1150W, 23 л. обем, черна  239.89 лв
 19. Микровълнова фурна LG MH6535GIS, сензорно управление, 1150W, 25 л. обем, чернаМикровълнова фурна LG MH6535GIS, сензорно управление, 1150W, 25 л. обем, черна  274.86 лв
 20. Микровълнова фурна Sharp R242INW, електронно управление, 800W, 20 л. обем 11 степени, чернаМикровълнова фурна Sharp R242INW, електронно управление, 800W, 20 л. обем 11 степени, черна  163.59 лв
 21. Микровълнова фурна Sharp R242WW, електронно управление, 800W, 20 л. обем, 11 степени, чернаМикровълнова фурна Sharp R242WW, електронно управление, 800W, 20 л. обем, 11 степени, черна  173.27 лв
 22. Микровълнова фурна Sharp R722STWE, електронно управление, 1000W, 25 л. обем, 5 степени на мощност, иноксМикровълнова фурна Sharp R722STWE, електронно управление, 1000W, 25 л. обем, 5 степени на мощност, инокс  266.72 лв
 23. Микровълнова фурна Samsung MS23K3513AK/OL/MWO, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, чернаМикровълнова фурна Samsung MS23K3513AK/OL/MWO, електронно управление, 800 W, 23 л. обем, 6 степени на мощност, черна  194.40 лв
 24. Микровълнова фурна Samsung MS20A3010AL/OL, механично управление, 700W, 20л. обем, 5 степени на мощност, чернаМикровълнова фурна Samsung MS20A3010AL/OL, механично управление, 700W, 20л. обем, 5 степени на мощност, черна  178.51 лв
 25. Микровълнова фурна Bosch FFL020MS2 SER2, с грил, електронно управление, 800W, 20л. обем, 5 степени на мощност, иноксМикровълнова фурна Bosch FFL020MS2 SER2, с грил, електронно управление, 800W, 20л. обем, 5 степени на мощност, инокс  236.61 лв
 26. Микровълнова фурна Whirlpool MWP301 W, свободностояща, механично управление, 900W, 30L обем, 7 степени на мощност, Auto Clean, Auto Cook, бялаМикровълнова фурна Whirlpool MWP301 W, свободностояща, механично управление, 900W, 30L обем, 7 степени на мощност, Auto Clean, Auto Cook, бяла  266.31 лв
 27. Микровълнова фурна Amica AMGF17M2B, свободностояща, механично управление, 600W, 17L обем, чернаМикровълнова фурна Amica AMGF17M2B, свободностояща, механично управление, 600W, 17L обем, черна  129.00 лв
 28. Микровълнова фурна Sencor SMW 1817BK, механично управление, 700W, 17L обем, чернаМикровълнова фурна Sencor SMW 1817BK, механично управление, 700W, 17L обем, черна  142.44 лв
 29. Микровълнова фурна Sencor SMW 1717WH, механично управление, 700W, 17L обем, бялаМикровълнова фурна Sencor SMW 1717WH, механично управление, 700W, 17L обем, бяла  178.61 лв
 30. Микровълнова фурна Daewoo KOR-6S2BW-1, електронно управление, 800W, 20L обем, бялаМикровълнова фурна Daewoo KOR-6S2BW-1, електронно управление, 800W, 20L обем, бяла  169.00 лв
 31. Микровълнова фурна Amica AMGF20M1GW, с грил, механично управление, 800W, 20L обем, 5 степени на мощност, бялаМикровълнова фурна Amica AMGF20M1GW, с грил, механично управление, 800W, 20L обем, 5 степени на мощност, бяла  159.00 лв
 32. Микровълнова фурна Amica AMGF17M1GW, с грил, механично управление, 700W, 17L обем, 5 степени на мощност, бялаМикровълнова фурна Amica AMGF17M1GW, с грил, механично управление, 700W, 17L обем, 5 степени на мощност, бяла  149.00 лв
 33. Микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBK, електронно управление, 900W, 25L обем, функция Zero & On, функция SteamCleaning, 10 степени на мощност, чернаМикровълнова фурна Daewoo KOR-91RBK, електронно управление, 900W, 25L обем, функция Zero & On, функция SteamCleaning, 10 степени на мощност, черна  189.00 лв
 34. Микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBR, електронно управление, 900W, 25L обем, функция Zero & On, функция SteamCleaning, 10 степени на мощност, червенаМикровълнова фурна Daewoo KOR-91RBR, електронно управление, 900W, 25L обем, функция Zero & On, функция SteamCleaning, 10 степени на мощност, червена  189.00 лв
 35. Микровълнова фурна Daewoo KQG-91RBW, с грил, електронно управление, 800W, 25L обем, почистване с пара, часовник, 10 степени на мощност, бялаМикровълнова фурна Daewoo KQG-91RBW, с грил, електронно управление, 800W, 25L обем, почистване с пара, часовник, 10 степени на мощност, бяла  199.00 лв
 36. Микровълнова фурна Samsung MG23A7013CA/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, черен иноксМикровълнова фурна Samsung MG23A7013CA/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, черен инокс  414.73 лв
 37. Микровълнова фурна Samsung MG23A7013CB/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, чернаМикровълнова фурна Samsung MG23A7013CB/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, черна  414.73 лв
 38. Микровълнова фурна Samsung MG23A7013CT/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, иноксМикровълнова фурна Samsung MG23A7013CT/OL, за вграждане, с грил, сензорно управление, 800 W, 23 L обем, 6 нива на мощност, инокс  414.73 лв
 39. Микровълнова фурна Samsung MS28F303TAS/OL, сензорно управление, 1500W, 28L обем, 7 степени на мощност, сребристМикровълнова фурна Samsung MS28F303TAS/OL, сензорно управление, 1500W, 28L обем, 7 степени на мощност, сребрист  257.58 лв
 40. Микровълнова фурна Electrolux LMS4253TMX, за вграждане, с грил, електронно управление, 900W, 25L обем, 8 степени на мощност, черенМикровълнова фурна Electrolux LMS4253TMX, за вграждане, с грил, електронно управление, 900W, 25L обем, 8 степени на мощност, черен  939.00 лв
 41. Микровълнова фурна Arielli MG-70T20L, с грил 900W, механично управление, 700W, 20L, фyнĸция рaзмpaзявaнe, бялаМикровълнова фурна Arielli MG-70T20L, с грил 900W, механично управление, 700W, 20L, фyнĸция рaзмpaзявaнe, бяла  134.20 лв
 42. Микровълнова фурна Crown CDMO-2091GR, механично управление, 700W, 20LМикровълнова фурна Crown CDMO-2091GR, механично управление, 700W, 20L  179.99 лв
 43. Микровълнова фурна Crown CDMO-2070BL, механично управление, 700W, 20L, 6 степени на мощност, черенМикровълнова фурна Crown CDMO-2070BL, механично управление, 700W, 20L, 6 степени на мощност, черен  168.29 лв
 44. Микровълнова фурна Sharp R200BKW, механично управление, 800W, 20L, 5 степени на мощностМикровълнова фурна Sharp R200BKW, механично управление, 800W, 20L, 5 степени на мощност  154.92 лв
 45. Микровълнова фурна Sharp R204SA, механично управление, 800W, 20L, 6 степени на мощност, сребъренМикровълнова фурна Sharp R204SA, механично управление, 800W, 20L, 6 степени на мощност, сребърен  159.72 лв

Намерете Микровълнови фурни на изгодна цена с безплатна доставка, за поръчка над 100 лв.