Microsoft Surface Pro X Slim Pen Black product
TABOTMICROSOFTLLK00006
ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиДокументация

Microsoft Surface Pro X Slim Pen


Създавайте интуитивно
Писането и рисуването с преработената Surface Slim Pen се чувства естествено, с тънък, лек и лесен за хващане профил. Наклонете прецизния мастилен накрайник, за да засенчите скиците си, точно както бихте направили с графитен молив

Пишете и рисувайте в реално време
Скицирайте този нов бизнес модел, начертайте идея, пишете на документи и бележки с приятели и колеги. Surface Slim Pen осигурява писане в реално време с изключителна чувствителност към натиск.
 


Започнете с едно кликване. 
Започнете да създавате с едно кликване. Свържете се с вашата повърхност веднага от кутията с Swift Pair. Едно щракване ви отвежда до Whiteboard, почти безкрайно платно за писане, списъци и скициране.
Сега акумулаторна
Новата Surface Pro X Slim Pen е зареждаема и се предлага със собствена лесна за пренасяне основа за зареждане, която се свързва чрез USB-C ™, така че винаги ще бъдете готови в момента, в който вдъхнови.

 

Съвместим с голямо разнообразие от повърхностни устройства. Bluetooth 4.0
 
Пишете, скицирайте, зареждайте и повтаряйте с акумулаторна повърхностна тънка писалка, която се отличава с наклон за засенчване, изключителна чувствителност към натиск и почти няма закъснение.

Нова повърхностна тънка писалка е презареждаща се и разполага със собствена лесна за пренасяне основа за зареждане, която се свързва чрез USB-C, така че винаги ще сте готови в момента, в който вдъхнови.

146,1 x 9,7 x 9,7 mm, 20 g
Виж още Други аксесоари за Таблети Microsoft

Технически характеристики

Тип:  Стилус

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Свързани продукти и тагове:


Microsoft Surface Pro X Slim Pen Black
 • TABOTMICROSOFTLLK00006