Метеорологична станция Bresser Wi-Fi 5-в-1  product
НазадEHMTBRESSER73261EHMTBRESSER73261EHMTBRESSER73261EHMTBRESSER73261EHMTBRESSER73261Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Метеорологична станция Bresser Wi-Fi 5-в-1 с цветен дисплей
Компактна метеорологична станция с цветен дисплей и Wi-Fi

5-в-1 Wi-Fi метеорологична станция Bresser с цветен дисплей предлага цялостно информационно обслужване, въпреки компактния си дизайн. Многофункционалният професионален външен датчик може лесно да се монтира с приложените монтажни аксесоари!

Професионалният външен датчик предава измерени стойности за скоростта на вятъра, посоката на вятъра, влажността на въздуха, температурата и валежите на честота 868 MHz към базовата станция.

На ясно структурирания 5.7-инчов цветен дисплей на базовата станция можете да прочетете не само тези стойности, но и записаните данни, които позволяват вътрешно съхранение и оценка на измерените данни за период от 24 часа. , метеорологичната станция изчислява много надеждна прогноза за местните метеорологични тенденции за следващите 12 часа, която се показва на дисплея в графични символи.

Функцията Wi-Fi ви позволява да използвате приложения като “Weather Underground”, “Weather Cloud”, “PWS Weather” или “Weather WOW” за споделяне на местни данни.

За максимални и минимални стойности, алармата може да бъде индивидуално програмирана, която задейства както звуков, така и светлинен сигнал, когато се достигне посочената стойност. За външни температури над -3 ° C може да се активира и специална аларма за предупреждение за замръзване / лед.

Лошият вътрешен климат често представлява риск за здравето, особено за деца и възрастни хора. Тази метеорологична станция предлага и интелигентна функция тук. Индикаторът за климата на помещението винаги информира за климата на помещението със символ.

Различни фази на луната също се показват. Включена е алармена функция с функция за дрямка.


Виж още Метеорологични станции Bresser