Mass Effect Andromeda product
НазадGCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Поведи битката за нашия нов дом!
Отвъд Млечния Път лежи галактиката Андромеда. Това е мястото на сражението в името на новото бъдеще, в името на несигурното утре. Ти си Pathfinder - лидерът на изследователи, преминали военно обучение, готови да се справят с всичко, което се изпречи на пътя им. Ти си авторът, който ще напише нова глава в историята на човечеството, затова бъди предпазлив в решенията си.
Крайната цел е да подсигуриш новия ни дом. Да направиш така, че мястото, в което ние сме пришълците, да се превърне в следващото ни "у дома". Разкривайки тайните на Андромеда, неизбежно ще се сблъскаш с въпроса: Колко далече би стигнал, за да подсигуриш човешкото бъдеще?

Бъди лидер!
Начертай свой собствен курс в опасната нова галактика. Разгледай всяко кътче, елминирай всяка зплаха, подготви новото "вкъщи" за своите обитатели.
Светът на Mass Effect, който толкова обичаш!
Запознай се с нови, интересни персонажи. Потопи се в познатата атмосфера, изпълнена с неочаквани приключения.
Воювай както никога преди!
Динамични битки с ужасяващи врагове те очкават в следващата част от сагата Mass Effect. Всичко наоколо е разрушимо, добавени са нови оръжия, нови умения и нови геймплей елементи.
Създай своето "Аз"!
С невероятните оръжия, умения и сили, вече можеш да направиш своя герой така, както си си го представял. Различните способности се съчетават с предпочитани оръжия, за да пресъздадеш най - удобния начин за игра.
Режим Multiplayer!
Добре дошъл в звеното APEX! Режимът Multiplayer ще разпредели теб и всички участници според предпочитания клас, в отбор от до 4-ма играчи. Присъедини се с още 3-ма приятели и се изправете срещу заплахата, там където Pathfinder не може да достигне.
Подложи геймърските си умения на тест в новите мисии, чиято крайна цел е да събереш важна информация, да елеминираш потенциална заплаха или да достигнеш важни точки по картата. Събирай опит, за да усъвършенстваш и разнообразиш различни аспекти от персонажа си.
Независимо дали си у дома или на вън, опцията Strike Teams ще ти позволи да продължиш развитието си и да получаваш награди за кампанията или придобивки за режима Multiplayer.


Виж още Игри за Конзоли EA Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4
  • GCONGMASSEFFECTANDOMEDAPS4