Масажни столове

Филтри dole

Сортирай по:
Order by Table
Order by List
Order by List

 1. 4159.00
  BGN
  4990.80 лв

 2. 3325.00
  BGN
  3990.00 лв

 3. 2458.33
  BGN
  2950.00 лв

 4. 1499.17
  BGN
  1799.00 лв


Масажни столове могат да се делят на стандартни, на които човек сяда и е масажиран от друг човек и роботизирани масажни столове. 

Роботизираният масажен стол съдържа вътрешни електронни двигатели и зъбни колела, предназначени да масажират човека, който седи в тях. Повечето роботизирани масажни столове имат някаква форма на контролер за промяна на вида, местоположението или интензивността на масажа. Първият електрически масажен стол е изобретен в Япония преди Втората световна война.

Масажиращите столове най-често приличат на кресла. Има много различни видове и марки, включително столове в офис стил, които работят с вътрешни батерии. По-евтин вариант е отделна масажна подложка, която може да се използва със съществуващ стол.

Предимствата на масажния стол включват дълбока релаксация, понижено кръвно налягане, намаляване на пулса и повишен метаболизъм.

Масажните столове са проектирани да имитират движенията на ръцете на масажист. Те използват комбинация от масажни ролки и въздушни възглавници, за да масажират различните части на тялото.

Потърсете Вашият масажен стол на www.jarcomputers.com