Logitech G915 US tactile switches black product
promo
KBLOGITECH920008910KBLOGITECH920008910KBLOGITECH920008910

Клавиатура Logitech G915, безжична, геймърска, механична, tactile switches, RGB подсветка, нископрофилни клавиши, US layout, черна, USB, Wireless, Bluetooth

Свежи предложенияПромоцията е валидна от 14-10-2019 04:10:00 до 14-11-2019 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  479.99 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Насладете се на изключителен и изцяло новаторски дизайн с механичната клавиатура на Logitech G915. Тя е с LightSpeed pro-grade wireless технология, подобрена Lightsync RGB подсветка и ниски тактилни механични суичове. G915 е направена от висококачествени материали, а изисканият дизайн съчетава в себе си красота и сила. 

  Lightspeed Wireless

  G915 има Lightspeed Wireless технология, с време за реакция 1 ms. Можете да включите клавиатурата към USB кабела и да я зареждате и използвате едновременно.

  G915

  Невероятно тънка

  Клавиатурата е само 22 mm тънка. Тя е създадена, за да е устойчива, удобна и готова и за най-интензивните гейминг турнири. 

  Иновативни ниски механични суичове

  G915 е първата клавиатура на Logitech, която използва висококачествените нископрофилни механични суичове, които осигуряват скоростта и точността на обикновените суичове, с двойно по-малка височина. GL тактилните механични суичовете на Logitech са тествани и създадени да покрият и най-строгите изисквания за издръжливост и точност.

  LightSync RGB подсветка

  Клавиатурата има интелигентна LightSync RGB подсветка. Тази технология позволява високо ниво на персонализация с 16.8 милиона цвята. Създайте собствени анимации или изберете от фабричните. За допълнителни настройки е необходим Logitech G HUB гейминг софтуер, който можете да свалите от logitechg.com/GHUB.

  G915

  Голям живот на батерията

  Наследете се на любимите си игри с до 30 часа живот на батерията. Лампичката, индикираща нивото на батерията и Logitech G HUB ще ви известят когато достигнете 15% батерия. Заредете напълно батерията само за 3 часа и не спирайте да играете едновременно.

  Свързване с устройства

  Свържете се посредством LightSpeed wireless или превключете към друго устройство чрез Bluetooth, с натискането на един бутон.

  Бутони за контрол на медията

  Множество бутони за контрол на медията са лесно достъпни. Управлявайте силата на звука, play/pause, skip или заглушете изцяло звука.

  G915

  В кутията:

  • LightSpeed USB ресийвър;
  • USB удължител;
  • Micro-USB кабел;
  • Ръководство.  Виж още Клавиатури Logitech

  Технически характеристики

  Тип на връзката:  Жична/Безжична
  Интерфейс:  USB/Bluetooth
  Цвят:  Черен
  Препоръчана за Игри:  Да

  Вземи на изплащане

  Свързани продукти и тагове: