Logitech G915 US linear switches black product
Икона в кампания
KBLOGITECH920008962KBLOGITECH920008962KBLOGITECH920008962

Клавиатура Logitech G915, безжична, геймърска, механична, linear switches, RGB подсветка, нископрофилни клавиши, US layout, черна, USB, Wireless, Bluetooth

Свежи предложенияПромоцията е валидна от 16-10-2020 04:10:00 до 19-11-2020 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  448.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

   

  Насладете се на изключителен и изцяло новаторски дизайн с механичната клавиатура на Logitech G915. Тя е с LightSpeed pro-grade wireless технология, подобрена Lightsync RGB подсветка и ниски тактилни механични суичове. G915 е направена от висококачествени материали, а изисканият дизайн съчетава в себе си красота и сила. 

   

   

  Lightspeed Wireless

  G915 има Lightspeed Wireless технология, с време за реакция 1 ms. Можете да включите клавиатурата към USB кабела и да я зареждате и използвате едновременно.

   

  G915

   

   

   

   

   

  Невероятно тънка

  Клавиатурата е само 22 mm тънка. Тя е създадена, за да е устойчива, удобна и готова и за най-интензивните гейминг турнири. 

   

  Иновативни ниски механични суичове

  G915 е първата клавиатура на Logitech, която използва висококачествените нископрофилни механични суичове, които осигуряват скоростта и точността на обикновените суичове, с двойно по-малка височина. GL тактилните механични суичовете на Logitech са тествани и създадени да покрият и най-строгите изисквания за издръжливост и точност.

   

   

   

  LightSync RGB подсветка

  Клавиатурата има интелигентна LightSync RGB подсветка. Тази технология позволява високо ниво на персонализация с 16.8 милиона цвята. Създайте собствени анимации или изберете от фабричните. За допълнителни настройки е необходим Logitech G HUB гейминг софтуер, който можете да свалите от logitechg.com/GHUB.

   

  G915

   

   

   

   

  Голям живот на батерията

  Наследете се на любимите си игри с до 30 часа живот на батерията. Лампичката, индикираща нивото на батерията и Logitech G HUB ще ви известят когато достигнете 15% батерия. Заредете напълно батерията само за 3 часа и не спирайте да играете едновременно.

  Свързване с устройства

  Свържете се посредством LightSpeed wireless или превключете към друго устройство чрез Bluetooth, с натискането на един бутон.

   

   

   

  Бутони за контрол на медията

  Множество бутони за контрол на медията са лесно достъпни. Управлявайте силата на звука, play/pause, skip или заглушете изцяло звука.

   

  G915

   

   

  В кутията:

  • LightSpeed USB ресийвър;

  • USB удължител;

  • Micro-USB кабел;

  • Ръководство.
  Виж още Клавиатури Logitech

  Технически характеристики

  Тип на връзката:  Жична/Безжична
  Интерфейс:  USB/Bluetooth
  Цвят:  Черен
  Препоръчана за Игри:  Да

  Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти и тагове: