Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless product
Икона в кампания
KBLOGITECH920009111KBLOGITECH920009111KBLOGITECH920009111

Клавиатура Logitech G915, безжична, геймърска, механична, Clicky switches, RGB подсветка, нископрофилни клавиши, US layout, черна, USB, Wireless, Bluetooth

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

 

Насладете се на изключителен и изцяло новаторски дизайн с механичната клавиатура на Logitech G915. Тя е с LightSpeed pro-grade wireless технология, подобрена Lightsync RGB подсветка и ниски тактилни механични суичове. G915 е направена от висококачествени материали, а изисканият дизайн съчетава в себе си красота и сила. 

 

 

Lightspeed Wireless

G915 има Lightspeed Wireless технология, с време за реакция 1 ms. Можете да включите клавиатурата към USB кабела и да я зареждате и използвате едновременно.

 

G915

 

 

 

 

 

Невероятно тънка

Клавиатурата е само 22 mm тънка. Тя е създадена, за да е устойчива, удобна и готова и за най-интензивните гейминг турнири. 

 

Иновативни ниски механични суичове

G915 е първата клавиатура на Logitech, която използва висококачествените нископрофилни механични суичове, които осигуряват скоростта и точността на обикновените суичове, с двойно по-малка височина. GL тактилните механични суичовете на Logitech са тествани и създадени да покрият и най-строгите изисквания за издръжливост и точност.

 

 

 

LightSync RGB подсветка

Клавиатурата има интелигентна LightSync RGB подсветка. Тази технология позволява високо ниво на персонализация с 16.8 милиона цвята. Създайте собствени анимации или изберете от фабричните. За допълнителни настройки е необходим Logitech G HUB гейминг софтуер, който можете да свалите от logitechg.com/GHUB.

 

G915

 

 

 

 

Голям живот на батерията

Наследете се на любимите си игри с до 30 часа живот на батерията. Лампичката, индикираща нивото на батерията и Logitech G HUB ще ви известят когато достигнете 15% батерия. Заредете напълно батерията само за 3 часа и не спирайте да играете едновременно.

Свързване с устройства

Свържете се посредством LightSpeed wireless или превключете към друго устройство чрез Bluetooth, с натискането на един бутон.

 

 

 

Бутони за контрол на медията

Множество бутони за контрол на медията са лесно достъпни. Управлявайте силата на звука, play/pause, skip или заглушете изцяло звука.

 

G915

 

 

В кутията:

  • LightSpeed USB ресийвър;

  • USB удължител;

  • Micro-USB кабел;

  • Ръководство.
Виж още Клавиатури Logitech

Технически характеристики

Тип на връзката:  Жична/Безжична
Интерфейс:  USB/Bluetooth
Цвят:  Черен
Препоръчана за Игри:  Да

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: