Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset product
НазадMULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537MULHLOGITECHG430981000537Напред
ОписаниеТехнически характеристики

 

 

 


7.1 СЪРАУНД ЗВУК


Потопете се в невероятно аудио. G430 се доставя с Dolby Headphone и DTS Headphone: X режими за съраунд звук, задвижвани от Logitech Gaming Software (LGS). Насладете се на 360-градусов звук, който ви кара да се чувствате сякаш сте в средата на действието, така че да можете да откривате врагове около вас.

 

 

 

КОНТРОЛИ ПО КАБЕЛА


Настройте силата на звука или изключете звука за секунди. Аудиоконтролите се намират на 3.2-метровия кабел, така че те винаги са наблизо.

 

 

 

ВЪРТЯЩИ СЕ ЧАШИ ЗА УШИ


Чашата на ухото се завърта за персонализирано прилягане и се завърта на 90 градуса, за да се изглади. Плосък дизайн ги прави по-лесни за транспортиране и по-удобни при почивка около врата.

 

 

 


УДОБНИ И ДИШАЩИ


Подложките за уши G430 са покрити със спортна кърпа за комфорт на меко докосване дори след часове на употреба. Отстранете кърпата за пране, за да се измие, и дръжте слушалката в горна форма.

 

 

 

ЛЕКА КОНСТРУКЦИЯ


Останете фокусирани върху играта, а не върху слушалките. Чашките за ухо G430 са проектирани да бъдат по-тънки и по-леки, без да се свива качеството на звука. Може дори да забравите, че ги носите.

 

 

 

РЕГУЛИРУЕМ МИКРОФОН ЗА ОТМЕНЯНЕ НА ШУМА

Чуйте се силно и ясно, без да се отклонявате от фоновия шум. Настройте микрофона, за да вземете само гласа си, така че вашите съотборници да ви чуват силно и ясно.

 

 

 

G430 Surround Sound Gaming Headset

Геймърски слушалки Logitech G430 7.1 Surround Sound

Игрите не са само графика. Звукът допълва картината, а благодарение на 40 мм-вите си говорители G430 ще ви предостави висококачествен звук - за да изживеете играта. Наушниците на G430 са покрити с внимателно подбрана материя за комфортно и меко докосване дори след чаосве ползване.

 

Свързване: USB

7.1 Dolby® Surround Sound
Дизайн: Over the head
Диаметър на говорителите: 40mm
Честотен диапазон: 20Hz - 20kHz
Дължина на кабела: 2.3 m
Контрол силата на звука: Да
Импеданс: 32 Ω
Подсветка - Не
Наушници: Плат

Dolby™ 7.1 съраунд звук
Чуй ги преди да са те видели

Чуй своята игра, така както производителите ѝ са предвидили. Dolby™ 7.1 съраунд звукът те обгражда и идва от всички възможни посоки. Потопи се в качественото звучене на всяка игра, филм или музика - без да се притесняваш за това, дали правиш компромис - при G430 - компромиси няма!

Прибиращ се, шумоизолиращ микрофон и директно управление
Понякога тишината е ключът към успеха

Когато искаш да бъдеш чут, можеш да разчиташ, че това ще бъде така – силно и ясно. Шумоизолираният микрофон на G430 може да бъде позициониран по такъв начин, че да се чува само твоя глас. Не ти се говори? Лесно прибери микрофона, само с едно достъпно движение. Logitech G430 разполага и със вградени на кабела контроли, които ще ти позволят лесно и бързо да направиш своята корекция на звука.

Олекотен дизайн и въртящи се слушалки

Хедсетът G430 на Logitech е проектиран с идеята да бъде лек и компактен, без това да пречи на аудио качеството. По-леката и изчистена база е балансирана и сглобена с идеята потребителят да се фокусира върху играта и да забрави, че дори носи своя хедсет. 

Спортен стил текстилни наушници
Удобство и несравнима мекота

Дългите гейминг маратони и сесии, не винаги означават топлина и неприятно изпотяване. С наушниците на G430, които са с внимателно подбрано спортно покритие, комфортът и мекия допир са гарантирани, дори и след дълги часове използване. В допълнение, те се свалят и могат да бъдат почистени без проблем.


ON-CABLE CONTROLS
Adjust the volume or mute in seconds. Audio controls are located on the 2.3-meter cable, so they are always within reach.

DOLBY HEADPHONE 7.1 SURROUND SOUND
Hear the game the way the developer intended. Dolby 7.1 sound output appears to surround you as if it’s coming from all possible directions.

ROTATING EAR CUPS
The ear cup pivots for a personalized fit, and rotates 90 degrees to lay flat. The lay-flat design makes them easier to transport and more comfortable when resting around the neck.

SPORTS-PERFORMANCE EAR PADS
G430 ear pads are covered with sports-performance cloth for a soft-touch comfort, even after hours of use. Slip off the cloth cover to wash, and keep the headset in top shape.

LIGHTWEIGHT DESIGN
Stay focused on the game, not your headset. G430 ear cups are designed to be slimmer and lighter, without skimping on audio quality. You might forget you’re wearing them.

NOISE-CANCELLING MIC
Be heard loud and clear without the distraction of background noise. Adjust the mic to pick up only your voice. Rotate the mic boom up and out of the way to mute.

Technical Specifications:

Headphone:
Driver: 40mm
Frequency response: 20Hz-20KHz
Impedance: 32 Ohms
Sensitivity: 90dB SPL/mW
Microphone Pickup pattern: Cardioid (Unidirectional)
Type: Pressure Gradient Electret Condenser
Frequency response: 50-20KHz
Sensitivity: -40dBV/Pa re: 0dB = 1 Pa, 1KHz
Test conditions: 3.0V, 2.2K Ohm

System Requirements:
- Windows Vista®, Windows® 7, or Windows 8
- USB port
- 7.1 Surround sound requires software installation

Package Contents:
- Headset
- USB adapter
- User documentationData Sheet


Виж още Слушалки Logitech

Технически характеристики

Вид:  Върху ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Черен
Тип:  Гейминг
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: