Logitech G413 (920-008476) Silver product
Икона в кампания
НазадKBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476KBLOGITECH920008476Напред

Клавиатура Logitech G413, механична, подсветка, гейминг, сребриста, USB

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

PURE. POWER. PLAY.


G413 е създаден, проектиран и конструиран така, че да осигурява усъвършенствана производителност само с правилния набор от функции. Тънкото шаси е изработено от лека и здрава алуминиева сплав 5052. Под него има управление на кабели за мишки и слушалки, плюс регулируеми височини с гумени стабилизатори, така че можете да намерите ъгъла, който ви подхожда точно.

 

 

 

ROMER-G TACTILE


Тактичният механичен превключвател Romer-G ™ има краткодействащо задействане при 1,5 mm — 25% по-бързо 1 1,5 mm срещу 2,0 mm задействащо разстояние на стандартни механични превключватели. от стандартните механични превключватели на конкуренцията. Перфектно съчетание на скорост, прецизност и тиха работа, Romer-G Tactile осигурява увереност в момента на задействане с забележим бум.

 

 

 

ПРЕЦИЗНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БУТОНИТЕ


Romer-G също е предназначен за прецизно и чисто осветление през ключалката. Така че, ключовете са винаги видими и никога не отвличат вниманието, особено по време на нощните гейминг сесии (най-добрия вид). Така G413 Carbon в елементарната червена подсветка и G413 Silver в емблематичното бяло постигат своя премиен, целенасочен вид

 

 

 

АЛУМИНИЕВА СПЛАВ ОТ САМОЛЕТ


Покритият корпус от алуминиево-магнезиева сплав 5052 служи като гръбнака на клавиатурата. Резултатът е елегантен дизайн, балансиран с пълен набор от функции. С акцент върху висококачественото покритие и изпълнение, G413 е изработен от най-висококачествените материали.

 

 

 

ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ USB


Допълнителният USB кабел свързва USB порта за пренос към собствения му вход за 100% мощност и скорост на данните. Използвайте порта на G413 като всеки друг USB порт.

 

 

 

МЕДИЯ КОНТРОЛ НА ПРЪСТИТЕ ВИ


Останете в играта, докато контролирате аудиото си. Клавишите FN на G413 имат специални медийни контроли, така че можете да възпроизвеждате, да паузите и да заглушавате незабавно. Преминете към следващата песен с едно натискане на бутон или завъртете текущата. Използвайте функцията за превключване на FN в Logitech Gaming Software (LGS) и конфигурирайте ключовете, за да изпълнявате по подразбиране командите за мултимедия

 

 

 

ИГРИ С ИГРИ


12 фасетирани клавиатури идват с G413, така че можете да надстроите ключовите ключове за игри, за да пасват на любимата ви игра или любимия ви герой. Сменяйте ги бързо и лесно с включения ключ за изтегляне

 

 

 

РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ ЗА ИГРИ


Задействайте режима на играта, за да деактивирате ключовете, които може да ви попречат, като клавиша Windows. 26-клавишът за превъртане ви позволява да натиснете едновременно няколко клавиши плюс клавиши за модифициране (Control, Alt, Shift) в произволен ред и да получите това, което сте възнамерявали. Освен това, настройката на анти-ghosting с настройка на производителността ви дава надежден контрол, когато едновременно се подават няколко команди за игри

 

 

 

 

Logitech G413
(920-008476)
Silver

Геймърска механична клавиатура Logitech G413 Silver

G413 е новото предложение от Logitech. Тя разполага с червена подсветка която е наравена да свети от самите бутони за да може да се вижда ясно във всякакви условия. Тази клавиатура разполага и с опция за програмиране на бутони от Ф1 до Ф12. G413 се отличава със своето покритие от 5052 алуминиево-магнезиева сплав. Тази клавиатура ви позволява да изключите Windous бутона с което ви гарантира победа във всяка игра.
Точност във всяко едно отношение

Romer-G е предназначен и за прецизно и чиста подсветка. Така че клавишите винаги са видими и никога няма да отвличат вниманието, особено по време на сесии късно вечер. Ето как G413 Silver със своята иконична бяла подсветка постига своя добре фокусиран външен вид.

USB PASSTHROUGH

Допълнителният специален USB кабел свързва порта за USB към собствения си вход за 100% пропускателна способност и скорост на предаване на данни. Използвайте порта на G413 подобно на всеки друг USB порт.

Разширени настройки за игри

Задействайте режима за гейминг, за да деактивирате клавишите, които биха могли да ви попречат, като клавиша за Windows. Ще можете да натискате няколко бутона плюс клавишите за модифициране (Control, Alt, Shift) едновременно в произволен ред и да получите това, което сте възнамерявали. Освен това, функционалният anti-ghosting ви дава надежден контрол, когато се подават едновременно няколко команди.

Програмиране на макроси

Използвайте LGS за програмиране на потребителски функции и макро команди на бутоните F1-F12. Прекарайте по-малко време, като въведете текущата си атака, и повече време планирайте следващата. С G413 ще можете да изпълнявате сложни команди или да отключите серия от действия или магии с натискане на един бутон.


Спецификации на клавиатурата:

     Тип на връзката: USB тип A (с кабел)
     USB протокол: USB 2.0
     USB скорост: пълна скорост
     Светлинни индикатори (LED): 2
     USB портове (вградени): 1, USB 2.0
     Подсветка: Да

Специални клавиши:
     Превключване на фоновото осветление: FN + F7
     Игрален режим: FN + F8
     Контрол на средата: FN + F9 / F10 / F11 / F12

Механични превключватели Romer-G:

     Устойчивост: 70 милиона натискания на клавиши
     Разстояние на задействане: 1,5 mm
     Сила на задействане: 45 g
     Общо разстояние на пътуване: 3.0 mm

Физически спецификации

     Височина: 132 mm
     Ширина: 445 мм
     Дълбочина: 34 мм
     Тегло (без кабел): 1105 g
     Кабел: 1.8 m

Системни изисквания

     Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
     USB порт (за клавиатура)
     Втори USB порт (за USB порт за преминаване)
     Достъп до интернет за софтуера Logitech GamingData Sheet


Виж още Клавиатури Logitech

Технически характеристики

Тип на връзката:  Жична
Интерфейс:  USB
Цвят:  Сребрист
Препоръчана за Игри:  Да

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: