ЛЕНТА ЗА МАТРИЧЕН ПРИНТЕР PANASONIC KX-P 145/110 product
CON300PANKXP1090G

ЛЕНТА ЗА МАТРИЧЕН ПРИНТЕР PANASONIC KX-P 145/110/1090/1121/1125/KX-P110/112/113/115/120/145/1000/1031/1080 - P№ ND-R 0007/RR-PA KXP1090 BK - G&G Неоригинален