ЛЕНТА ЗА МАТРИЧЕН ПРИНТЕР EPSON LQ 800/LX300/MX8… product
CON300EPSLQ_800_G

ЛЕНТА ЗА МАТРИЧЕН ПРИНТЕР EPSON LQ 800/LX300/MX80/LQ200/LQ300/LQ300K/400/450/500/510/550/570/800/850/850+/870/ERC19 - P№ ND-R0003/RR-EP LQ800 BK - G&G Неоригинален