LEGO Star Wars The Force Awakens DE 2 product
НазадGCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1Напред

LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition 2, за Xbox One

  • Марка: WB Interactive
  • Код: GCONGTHEFORCEAWAKENSDE2BOX1LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition 2, за Xbox One
  • Модел: Тhe Force Awakens DЕ 2
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
138.86 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Това издание на LEGO Star Wars The Force Awakens включва:

Мини фигура - Kylo Ren's Command Shuttle.
Дигитално съдържание

Season Pass
The Empire Strikes Back Character Pack
Jabba's Palace Character Pack

LEGO Star Wars: The Force Awakens ще отведе играчите дълбоко в историята на най-новия филм от Star Wars сагата и ще ги запознае с героични персонажи като Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, and BB-8, както и с такива в лицето на Kylo Ren, General Hux и Captain Phasma, докато посещават емблематични локации като Jakku and Starkiller Base.

Зареденото с екшън заглавие ще ти представи нови геймплей механики като така наречената “Multi-Builds” система, в която ще може да избираш между множество опции на строене, за да напредваш в играта. Играчите ще могат да участват за първи път в новите Blaster битки, използвайки околната си среда за да отблъснат First Order атаките. Феновете ще изпитат тръпката от високоскоростните геймплей моменти благодарение на арена базираните битки и сблъсъци в открития космос, поемайки управление на на-разнообразни летателни средства, включително легендарния Millennium Falcon.

Изживей епичния екшън от блокбъстъра Star Wars: The Force Awakens, представен чрез хитрия и остроумен LEGO начин на поредицата видео игри.
Играта ще ти предостави ексклузивно съдържание, което свързва историята между Star Wars Episode VI: Return of the Jedi и Star Wars: The Force Awakens.
Потопи се в космически битки и стани свидетел на сюжетните линии на персонажи като Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, BB-8, Kylo Ren и други.


Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+