LEGO Ninjago: Shadow of Ronin product
НазадGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAНапред

Игра за конзола LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, за PSVita

 • Модел: LEGO Ninjago: Shadow of Ronin
 • Марка: WB Interactive|
 • Код: GCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAИгра за конзола LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, за PSVita
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  В LEGO Ninjago: Shadow of Ronin ще поемеш ролята на любимия си нинджа войн и ще имаш невероятната възможност да поемеш управление над нови и вълнуващи бойни и превозни средства, като мекове, механизирани дракони. Преправи си път през Ninjago вселената, докато нов враг носещ името Ronin се изпречи на пътя ти с умението да краде спомените на нинджа войните , използвайки оръжие наречено Obsidian Glaive. Помогни на останалите нинджи да открият своите оръжия и възвърнат силите си, преди Ronin да е осъществил своя зъл план!

  В играта ще може да посетиш емблематични локации от ТВ сериала като Ice Temple, Toxic Bogs, както и съвсем нов мистериозен остров. В допълнение ще може да отпътуваш и до планинското селце Spinjago, където нинджите тренират своите умения заедно с учителите Dareth и Wu. Използвайки своите Spinjitzu умения, играчите ше могат да си проправят път през ордите от врагове и да се впуснат в решаване на най-разнообразни пъзели.

  LEGO Ninjago: Shadow of Ronin е ексклузивно заглавие за портативните конзоли PlayStation Vita и Nintendo 3DS, което ще предложи на феновете на поредицата незабравими часове пред екрана на своята конзола.


  Виж още WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+