LEGO Harry Potter Collection (Xbox One) product
Икона изгоден продукт
НазадGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEGCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONEНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Това издание включва двете LEGO Harry Potter игри с преработена и подобрена визия. LEGO Harry Potter: Years 1-4 и 5-7 ти дава шанс да преживееш магията и приключенията на Хари Потър по нов и уникален LEGO начин.

LEGO Harry Potter: Years 1-4 ти дава шанс да преживееш магията и приключенията на Хари Потър по нов и уникален LEGO начин. Играй като Хари Потър, Рон Уийзли и Хърмаяни Грейнджър, както и като други твои любими герои. Ще имаш невероятната възможност да посещаваш уроци, да изричаш заклинания, да създаваш отвари, да летиш на магически метли и да се справиш с всякакви задачи, за да натрупаш точки за своя дом.

По време на играта ще имаш пълната свобода да се разходиш на култови места от магьосническия свят, сред които училището по магия „Хогуортс”, Диагон Али, Забранената гора и селото Хогсмийд!

Базирана на последните три книги и четири филма, LEGO Harry Potter: Years 5-7 ще преведе играчите през героичните приключения на Harry Potter и мъгълите. От Privet Drive in Little Whinging до Diagon Alley, Hogsmeade и Hogwarts – те очакват и съвсем нови локации като Grimmauld Place, the Ministry of Magic, и Godric's Hollow. Приготви се да срещнеш нови лица, нови предизвикателства и нови магии, които да подготвиш срещу величествената битка среща лорд Voldemort.

-Играй и избирай измежду 24 различни нива и се върни в Hogwarts за още допълнителни 16 различни урока, които да посетиш.
-Научи и използвай съвсем нови магии и заклинания като Unforgivable Curses и много други.
-Очакват те най-опасните дуели и самата битка с лорд Voldemort
-Открии и отключи на 80 персонажа включително Fenrir Greyback, Bellatrix Lestrange & Professor Horace Slughorn.


Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE
  • GCONGLEGOHARRYPOTTERCOLXBOXONE