Heinner HSCK-T6IX TA19488 product
Икона нов продуктИкона изгоден продукт
TOSHEINNERHSCKT6IXTOSHEINNERHSCKT6IX

Уред за бавно готвене Heinner HSCK-T6IX, 185W, 3 степени на готвене, 6 л. капацитет съд, защитен стъклен капак, инокс

ОписаниеТехнически характеристики

Heinner HSCK-T6IX

 

Уред за бавно готвене HSCK-T6IX

Насладете се на здравословна и вкусна храна, но и на удобство с уреда за бавно готвене HEINNER HSCK-T6IX. Ползвайки революционна концепция, която помага да приготвите храна при ниски температури, като по този начин запазвате хранителните вещества. Възползвайте се по всяко време, просто добавете съставките и устройството довършва останалата част, без да е необходимо наблюдение.

 

Капацитет 6 л

С капацитет от 6 л уредът е достатъчно голям, за да ви позволи да приготвите вкусни ястия за цялото семейство. Не е нужно да сте професионален готвач, за да изненадате любимите си хора, а просто да изберете правилните съставки и да започнете работа с уреда за бавно готвене HEINNER.
Алуминиев съд с тефлоново покритие с възможност за двойна употреба

Уредът е оборудван с алуминиев съд със свалящо се тефлоново покритие, който е лесен за почистване и може да се мие в съдомиялната машина. Благодарение на устойчивия материал, съдът на уреда може да се използва и в класическата фурна без притеснения.
Таймер с LED дисплей

Програмируемият таймер с LED дисплей ви позволява да настроите времето за готвене, но и автоматично изключване на уреда. В допълнение, уредът ви предоставя пълен контрол върху процеса на приготвяне, като ви показва програмата, първоначално избраното време и оставащото време, докато храната е готова.
3 степени на готвене – Low, Medium и High

Програмируемият таймер с LED дисплей ви позволява да настроите времето за готвене, но и степента (Low, Medium sau High). Освен това, уредът ви предоставя пълен контрол върху етапа на приготвяне, показвайки степента на готвене и оставащото време, докато храната е готова.
Функция за топло съхранение

Пригответе сега, хапнето го по-късно! Ако не можете да сервирате ястието веднага след приготвянето му, функцията за топло съхранение я поддържа топла на идеалната температура за сервиране няколко часа след приготвянето.
Защитно стъкло

Защитния стъклен капак, позволява да се мие в съдомиялната машина, а също така позволява да наблюдавате процеса на готвене.
Спестявате време и готвите по-здравословно

Уредът не изисква наблюдение, позволявайки ви междувременно да вършите други задачи, като по-този начин спестявате време. Освен това, бавното готвене спомага за запазването на хранителните съставки и същевременно подобрява вкуса на ястията.

 

 

Спецификации

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип Уред за бавно готвене
Употреба Домашна
Капацитет 6 l
Функции Таймер Запазване на топлината
Брой програми 3
Тип програми Варене
Материал контейнер Алуминий
Цвят Сребрист

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност 185 W
Тип контролен панел Дигитален
Захранващо напрежение 220 V 240 V

 
Виж още Други електроуреди Heinner

Технически характеристики

Тип:  Мултифункционален уред за готвене
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • TOSHEINNERHSCKT6IX
  • TOSHEINNERHSCKT6IX