Happy Feet 2 product
НазадGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUНапред

Happy Feet 2, за WII U

 • Марка: Disney Interactive
 • Код: GCONGDIHAPPYFEET2WIIUHappy Feet 2, за WII U
 • Модел: Happy Feet 2
 • Код на производител: PL15646
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Happy Feet Two - The Videogame е музикална приключенска игра за цялото семейство, вдъхновена от забавния свят на Антарктика, претворен в анимационния филм Happy Feet Two. В играта нови опасности заплашват пингвините и това ще мобилизира всички да се трудят и да танцуват заедно, за да се спасят от изчезване. Вие използвате танцови стъпки, за да привличате пингвини с уникални умения, които ще ви помогнат да напредвате в приключението, да зашеметявате съперниците и враговете си, както и да променяте средата около вас, за да решавате кооперативни пъзели.
  Кооперативна игра - влезте в ритъм със семейството и приятелите си с кооперативната игра в ролите на Мамбъл и Рамон - двама от основните герои във филма.
  Новата, базирана на контролер танцова система използва ритъма на играча, за да оживи антарктическия пейзаж. Потропвайте с крак в такт с музиката, участвайте в пингвински танцови състезания и надпревари по пързаляне по корем.
  Срещнете се с героите от филма и преживейте ключови моменти от историята,


  Виж още Игри за Конзоли Disney Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти и тагове: