Happy Feet 2 product
НазадGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUGCONGDIHAPPYFEET2WIIUНапред

Описание

Happy Feet Two - The Videogame е музикална приключенска игра за цялото семейство, вдъхновена от забавния свят на Антарктика, претворен в анимационния филм Happy Feet Two. В играта нови опасности заплашват пингвините и това ще мобилизира всички да се трудят и да танцуват заедно, за да се спасят от изчезване. Вие използвате танцови стъпки, за да привличате пингвини с уникални умения, които ще ви помогнат да напредвате в приключението, да зашеметявате съперниците и враговете си, както и да променяте средата около вас, за да решавате кооперативни пъзели.
Кооперативна игра - влезте в ритъм със семейството и приятелите си с кооперативната игра в ролите на Мамбъл и Рамон - двама от основните герои във филма.
Новата, базирана на контролер танцова система използва ритъма на играча, за да оживи антарктическия пейзаж. Потропвайте с крак в такт с музиката, участвайте в пингвински танцови състезания и надпревари по пързаляне по корем.
Срещнете се с героите от филма и преживейте ключови моменти от историята,


Виж още Игри за Конзоли Disney Interactive

Технически характеристики

Конзола:  WII U
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: