HP x4500 Black H2W16AA product
Икона нов продукт
MOHPH2W16AAMOHPH2W16AAMOHPH2W16AAMOHPH2W16AA
ОписаниеТехнически характеристики
Със силата на светкавица безжичната мишка на HP X4500 ви грабва и не ви пуска. Модерният й дизайн изразява елегантен атлетизъм. Животът на батерията може да продължи до променящите игрите 30 месеца. Прецизният лазерен сензор работи на почти всяка повърхност.

Забележима. Майсторска. Футуристична. Безжичната мишка на HP X4500 комбинира драстични контури и плъзгащи се линии, за да се получи агресивен, елегантен и превъзходен дизайн. Вдъхновените форми са толкова зашеметяващи, че принадлежат на музей на съвременното изкуство.

Изключителна. Първокласна. Професионална. Животът на батерията на безжичната мишка на HP X4500 може да е до удивителните 2 и половина години. Удълженият живот на батерията означава също, че ще спестите пари и ще има по-малко батерии в депата за отпадъци.

С майсторски изработената за сръчност и комфорт безжична мишка на HP X4500 не усещате напрежение на ръката през целия ден. Перфектен баланс, експертни пропорции и заоблени ръбове дават на тази безупречна мишка усещане за персоналност.

Безжичната мишка на HP X4500 изстрелва ежедневната мишка до ново ниво на гъвкавост. Безжичната връзка ви освобождава от кабела. Освен това прецизният лазерен сензор работи почти на всяка повърхност, за която можете да се сетите.Спецификация:

Сензор: Лазерен
Интерфейс: Wireless
Чувствителност: 1600 DPI
Бутони: 3 + колелце за превъртане
Захранване: 2 батерии АА
Размери: 113 x 74 x 38 mm
Цвят: Черен
Комплекта включва: Безжична мишка на HP X4500
2 батерии АА

Тегло: 75.00 g


Виж още Мишки HP

Технически характеристики

Тип на връзката:  Безжична
Интерфейс:  USB
Цвят:  Черен
Размер:  Нормален
Препоръчана за Игри:  Не
Тегло:  0.075 Kg
Резолюция:  1600 dpi
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: