HP Wireless Classic Desktop LV290AA product
KMBHPLV290AAKMBHPLV290AA
ОписаниеТехнически характеристики
HP Wireless Classic Desktop
Комплект

Общ преглед
Забравете за букси и кабели! Изработените в класически стил безжична клавиатура и мишка с разширени функции в обхвата от 2,4 GHz са готови за работа където и да сте, а мъничкият наноприемник е така дребен, че само го поставяте и го забравяте.

Функции
Направете работата удоволствие с HP Wireless Classic Desktop. Изработените в класически стил безжична клавиатура и мишка с разширени функции в обхвата от 2,4 GHz се отличават, когато става дума за простота и комфорт – затова спокойно се съсредоточете над нещата, които са наистина важни.

Включете моментално компютъра с контролата с едно докосване, а също така и функцията за интернет, имейли, калкулатор и търсене. Има пет мултимедийни контроли, три бутона за звук и вградена цифрова клавиатура за лесно въвеждане на данни.

Няма нужда да напрягате ръцете си: регулируемата клавиатура има две позиции и по този начин ще намерите позицията, която съответства на начина ви на работа. А с десетте бързи клавиша, които ускоряват работата ви, ще сте още по-творчески настроени, по-спокойни и по-продуктивни.
USB безжичният наноприемник от 2,4 GHz е толкова малък, че просто го поставяте и го забравяте. С трибутонната безжична оптична мишка и хубавата безжична клавиатура загубата на ценно време в размотаване на кабели бързо ще се превърне в спомен от миналото.
Съвместим с всички платформи на преносими и настолни компютри

Спецификации
Тегло
Клавиатура: 0,519 кг; Мишка: 0,078 кг; Ключ за порт: 0,002 кг
Минимални размери (Ш x Д x В)
Клавиатура: 465,01 x 174,43 x 36,30 мм; Мишка: 95 x 58 x 35,45 мм; Ключ за порт: 18,95 x 14,5 x 6,25 мм

Какво има в кутията
Класическа безжична клавиатура на HP; USB безжичен наноприемник; 4 батерии ААA; Документация


Виж още Клавиатура с мишка комплект HP

Технически характеристики

Тип на връзката:  Безжична
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: