Guild Wars 2: Heart of Thorns product
НазадGMGW2HEARTOFTHORNSPCGMGW2HEARTOFTHORNSPCGMGW2HEARTOFTHORNSPCGMGW2HEARTOFTHORNSPCGMGW2HEARTOFTHORNSPCGMGW2HEARTOFTHORNSPCНапред

Guild Wars 2: Heart of Thorns, за PC

 • Марка: NCsoft
 • Код: GMGW2HEARTOFTHORNSPCGuild Wars 2: Heart of Thorns, за PC
 • Модел: Guild Wars 2: Heart of Thorns
 • Код на производител: pl29470
 • Налично във външен склад
  59.36 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Guild Wars 2: Heart of Thorns

  Нови приключения те очакват в сърцето на джунглата Maguuma. Изправи се срещу безкрайните орди от чудовищата на Mordremoth, намери нови приятели от древната цивилизация и заедно се сражавайте срещу враговете, вече в един вертикален свят, който ще ти поднесе съвсем нови преживявания и емоции.

  Пренеси се в отворения свят на джунглата, последвай новата част от историята и напиши своята с първия експанжън на Guild Wars – Heart of Throns.

  The Mastery System - нова система за усъвършенстване на уменията. Запознай се с вариантите за качване на максимално високо ниво, които, този път, са фокусирани върху философската страна на приключението – а именно – крайната цел в играта. Новата система добавя по - смислено прогресиране, без да се похабява екипировката и вече постигнатите нива.
  Специализация – обогати своя геймплей с допълнителни специализации на професиите. Ще имаш достъп до нови оръжия, умения и уникални механики.
  Stronghold Game Mode – Нов PVP режим (играч срещу играч) – Събери необходимите приходи, за да наемеш воиници, нужни да охраняват укреплението ти. В същото време, възползвайки се от новата система за съюзяване с различни гилдии, можеш да премериш сили с противниковия лидер.
  Режим WvW (World vs World): Borderland – най - новото допълнение към предизвикателствата в играта – нова карта, на която можеш да се изправиш срещу играчи от други светове. Достигайки крайните цели ще отключваш нови стратегии, тактики и игрови механики, които ще ти помогнат в бъдеще да побеждаваш враговете дори по - ефикасно.
  Guild Halls - Време е гилдията ти да заяви своето място в сърцето на Maguuma. Играйте заедно, за да създадете и обогатите вашето местенце.

  Минимални системни изисквания:
  CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 or better
  RAM: 2 GB
  OS: Windows XP Service Pack 2 or better
  Video Card: NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 35 GB


  Виж още Игри за PC NCsoft

  Технически характеристики

  Жанр:  MMORPG
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Допълнение към Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти и тагове: