God of War III Remastered product
НазадGCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4GCONGSCEEGOW3REMPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Оригиналната игра е издадена от Sony Computer Entertainment Santa Monica Studio ексклузивно за PLAYSTATION®3 (PS3™) през 2010г. Сега God of War® III е преработена за PLAYSTATION®4 (PS4™) с резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда.

God of War III Remastered ще пренесе епичните битки, незабравимата графика и заплетената сюжетна линия, която ще ти представи един по- ярък Kratos, жаден за отмъщение срещу божествата, които са го предали.

И така, на твое разположение е Kratos, бивш спартански войн, измъкнал се от дълбините на Хадес, за да изкачи склоновете на Олимп в преследване на кървавото си отмъщение. Въоръжен с Мечовете на Хаос-а, и разполагащ с разнообразен набор от оръжия и магии, Kratos трябва да победи едни от най- смъртоносните същества в гръцката митология, да разрешава загадки и накрая да постигне безмилостната си цел - разрушаването на Олимп.

Играта е преработена за PS4 – визуално пиршество за окото на резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда. God of War III Remastered е готова да превземе следващото поколение конзоли, включвайки цялото излезнало досега дигитално съдържание за сваляне.
Фото режим – вече имаш уникалната възможност да паузираш, обработиш и споделиш чрез снимки (скрииншоти) впечатляващите движения на Kratos.
Дълбочина и разнообразие на света – от блестящите мраморни зали на Олимп до запустелите пустини на Тартар, Kratos ще обиколи един магичен и епичен свят. Ще останеш впечатлен от гледката, която се разкрива докато командваш армии от гърба на титан с големината на Empire State Building.
Стилен реализъм – Приготви се за детайлни 3D битки, реалистично осветление и висока резолюция. Ще виждаш перфектно всяко движение на мускулите, детайлизирани лицеви мимики и най – вече, приготви се за повече насилие, кръв и жестокост.
Заплетена сюжетна линия – историята на God of War III е епичният завършек на гръцката трилогия с Kratos. Жаждата за мъст ще го отведе право при Зевс, в сърцето на неговата обител.
Същества, които можеш да яздиш - вече можеш да манипулираш някои от най - страховитите същества в гръцката митология, дори против собствената им воля. Възползвай се от тях по всички начини, за който можеш да се сетиш – прегазвай враговете си, решавай загадки или прекосявай препятствия.
Нови оръжия и нова бойна система – изпробвай новите оръжия като Cestus - мощни метални ръкавици с разрушителна сила, както и обогатения набор от инструменти за убиване и разкъсване, които ще придадат повече бруталност на експлозивните ти атаки.Виж още Игри за Конзоли SCEE

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: